Impact MBA

Amsterdam, Breukelen, Online
Maart en September 2025
1 jaar en 2 jaar
Engels
€ 54.000
AMBA, EQUIS

Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van een nieuwe generatie aan leidinggevenden? Met het nieuwe Impact MBA-programma van Nyenrode ben jij in staat om jouw carrière verder te ontwikkelen in een wereld die gevormd wordt door digitale innovatie en duurzaamheid.

Een nieuwe MBA voor een nieuwe manier van zaken doen

De Impact MBA is ontworpen om je studie te combineren met jouw privéleven en carrière, en is beschikbaar in verschillende tracks met een flexibele benadering. Je kunt ervoor kiezen om de eenjarige Fast Track of the tweejarige Executive Track te volgen, met de unieke flexibiliteit om gedurende het studieprogramma over te schakelen naar online leren via ons nieuwe onlineonderwijs platform. Het Global Immersion Program van de Impact MBA stelt je in staat om jouw netwerk binnen en buiten Europa te laten groeien, terwijl de Personal Leadership Development Journey jou zal vormen tot een leidinggevende die in staat is om verandering in het bedrijfsleven en de samenleving te weeg te brengen.

Begin jouw Impact MBA-reis op Nyenrode

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de eenjarige voltijd Fast Track Impact MBA en de tweejarige deeltijd Executive Track Impact MBA. Vraag de nieuwe brochure aan, neem contact op met onze programma-adviseur voor een persoonlijke CV-check en loopbaanadvies, of ervaar Nyenrode door deel te nemen aan één van onze komende evenementen. Ben je momenteel woonachtig in het buitenland? Maak dan kennis met ons of met één van onze lokale vertegenwoordigers in jouw land.

Aankomende Impact MBA-evenementen

Jaarlijks worden er verschillende online en live evenementen georganiseerd om meer te weten te komen over studeren aan Nyenrode en het nieuwe MBA-programma:

De MBA is geaccrediteerd door AMBA: Londen, Verenigd Koninkrijk en EQUIS: Brussel, België.
Deze accreditaties vormen de wettelijke basis voor het verlenen van de graad Master of Business Administration.

Ook interessant voor jou

IMBA Main Image 01 Impact MBA Executive Track

Impact MBA Executive Track

Deeltijd | Engels | Maart 2025
De Impact MBA Executive Track is een tweejarige deeltijd boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
IMBA Main Image 02 Impact MBA Fast Track

Impact MBA Fast Track

Voltijd | Engels | September 2025
De Impact MBA Fast Track is een eenjarige fulltime accelerator voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Unieke studielocaties

Het Impact MBA-programma en de bijbehorende Fast Track en Executive Track worden aangeboden op beide locaties van Nyenrode, gelegen in Amsterdam en Breukelen, met de mogelijkheid om gedurende het studieprogramma over te stappen naar online leren via ons nieuwe online onderwijsplatform. 

• Nyenrode in Amsterdam

Ons pand in Amsterdam is gevestigd in een historisch pand aan de Keizersgracht in het hard van de stad. Deze locatie beschikt over collegezalen, studieruimtes, bibliotheek, een Bizlounge met cafetaria, een binnentuin en een startup incubator waar ambitieuze jonge ondernemers hun ideeën de wereld in brengen. Onze locatie in Amsterdam is levendig, open, creatief en kleinschalig met een ondernemende en internationale mindset.

• Nyenrode in Breukelen

Onze campus in Breukelen is vlak bij de stad Utrecht en is gelegen op een landgoed van 60 hectare met een rijke historie en een kasteel dat teruggaat tot de dertiende eeuw. Deze locatie beschikt over collegezalen, studieruimtes, een koffiebar en restaurant, twee hotels een sportschool, bibliotheek, een rugbyveld, rozentuin en woonruimte voor studenten.

IMBA Main Image 01 Impact MBA Executive Track

Impact MBA Executive Track

Deeltijd | Engels | Maart 2025
De Impact MBA Executive Track is een tweejarige deeltijd boost voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
IMBA Main Image 02 Impact MBA Fast Track

Impact MBA Fast Track

Voltijd | Engels | September 2025
De Impact MBA Fast Track is een eenjarige fulltime accelerator voor jouw persoonlijke ontwikkeling.