Impact MBA Executive Track

Amsterdam, Breukelen
Maart 2025
2 jaar
Engels
€ 54.000
AMBA, EQUIS

Leiderschap van de volgende generatie

De Impact MBA Executive Track is een twee jaar durende deeltijd impuls voor jouw persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van jouw impact binnen jouw organisatie. Je studeert één keer per maand van woensdag t/m zaterdag op één van onze locaties: Amsterdam of Breukelen. Dit zorgt ervoor dat jij je studie kunt inrichten op een manier die het beste is voor je werkgever en voor je privéleven. Ons nieuwe online onderwijsplatform ondersteunt dit door jou gedurende het hele programma in staat te stellen om te schakelen van on-campus naar online leren. Samen met jouw medestudenten start je met de Pre-MBA courses, waarna je het hoofdcurriculum volgt dat bestaat uit de nieuwste bedrijfskundige onderwerpen. Deelnemen aan de Impact MBA Executive Track op Nyenrode betekend dat je profiteert van meer dan 75 jaar uitmuntend onderwijs en een netwerk aan 30.000 alumni die graag met je in contact willen komen om samen nieuwe zakelijke kansen te benutten.

 • MBA-programma ontworpen voor de volgende generatie leiders.
 • Leren in je eigen tempo door twee jaar in deeltijd te studeren.
 • Pas jouw nieuwe kennis en vaardigheden direct toe op het werk.
De MBA is geaccrediteerd door AMBA: Londen, Verenigd Koninkrijk en EQUIS: Brussel, België.
Deze accreditaties vormen de wettelijke basis voor het verlenen van de graad Master of Business Administration.

Programma

De Impact MBA Executive Track biedt jou de nieuwste kennis en technieken om een authentieke en verantwoordelijke leider te worden die positieve verandering kan brengen in elke organisatie, te midden van een wereld gericht op een duurzame en technologisch gedreven toekomst. Door middel van case-method learning, company projects en introspective exercises, studeer je op een manier die weerspiegelt hoe bedrijven functioneren. Dit zorgt ervoor dat datgene wat je leert tijdens de MBA, je direct kunt toepassen op het werk. Door de Personal Leadership Development Journey krijg je een beter inzicht in jezelf en hoe jij als leider van toenemende waarde kunt zijn binnen jouw organisatie. Met een selectie aan elective courses kan jij jouw MBA-reis afstemmen op jouw persoonlijke interesses en je jouw kennis verbreden met onderwerpen die nuttig kunnen zijn voor de volgende stap in jouw carrière. 

Pre-MBA Courses

Deze worden volledig online aangebonden en zijn bedoelt om je voor te bereiden om het grootste deel van de Impact MBA.
De courses moeten met succes worden afgerond voordat je met de MBA kunt beginnen.
 • Academic Reading and Writing.
 • Business Research.
 • Business Statistics.
 • Foundations of Finance.

Fundamentals of Business and Society

Een veelzijdige verkenning van hoe bedrijven de samenleving als geheel beïnvloeden en ermee omgaan.

 • Sustainability and Business Transitions.
 • Managerial and Ecological Economics.
 • Responsible Marketing Strategy.
 • Ethics, Law, and Governance.

Fundamentals of Management

Focus op de belangrijkste managementprincipes die cruciaal zijn voor effectief leiderschap in moderne bedrijven.

 • Data Driven Decision Making.
 • Strategic Management.
 • Essentials in Finance and Accounting.
 • Organization Behavior.

Global Immersion Program

Inzicht krijgen in mondiale markten, intercultureel management en geopolitieke dynamiek.

Business in Motion

Omvat een dynamische verkenning van ondernemerschap, innovatie, technologie en onderzoek.

 • Entrepreneurship Development.
 • Innovation and Technology.
 • Research Methodology.

Managing the Organization

Bekijk de organisatie in een 360 graden beeld voor effectief management en strategisch denken.

 • Operations and Process Management.
 • Human Resource and Change Management.
 • Sustainable Finance.

Personal Leadership Development Journey

Onze primaire focus is jouw carrièreontwikkeling en het vergroten van jouw leiderschapspotentieel.

Final Thesis

Onder begeleiding van een faculteitslid voer je een onderzoeksopdracht uit voor een bedrijf.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor onze Impact MBA Fast Track moet je aan de volgende vereisten voldoen:
 • Bachelor of Master diploma.
  Afhankelijk van het type en onderwerp van jouw vooropleiding kan het zijn dat je voor aanvang van de Impact MBA een korte online Pre-MBA course moet voltooien. Mocht dit voor jou niet gelden dan kan je er ook voor kiezen om vrijwillig één of meerdere courses te volgen om jouw vaardigheden en kennis op peil te houden (de kosten hiervoor zijn 400 euro per course). 
 • Minimaal 3 jaar voltijd werkervaring na afstuderen.
 • Resultaat Engelse taalvaardigheidstest behaald via: IELTS 6.5 / TOEFL iBT 92 / CAE of CPF min. score van 176.
  De Engelse taalvaardigheidstest moet maximaal zijn afgelegd. 2 jaar voor aanvang van het programma. Er zijn op aanvraag vrijstellingen beschikbaar voor afgestudeerden van een Engelstalige bachelor- of masteropleiding en moedertaalsprekers van de Engelse taal.
 • Resultaten toelatingstest behaald via: GMAT min. score van 550, een gelijkwaardige GRE-testscore of een gemiddelde LTP-testscore van min. 2.3.
 • Motivatiebrief.
 • Twee referentiebrieven uit jouw professionele carrière.

Toelatingsprocedure

Het toelatingsproces van ons Impact MBA-programma verloopt in 4 stappen. Nadat we jouw documentatie hebben ontvangen en goedgekeurd, plus een (online) interview hebben gehouden, beslissen we of je in aanmerking komt.

1. Praat met onze MBA-programma-adviseur.

Door deel te nemen aan een webinar of door een live evenement bij te wonen. Plan een CV-check/persoonlijk gesprek om jouw situatie en doelen te bespreken.

2. Dien jouw aanmelding online in.

Upload jouw CV en motivatiebrief. Voeg transcripties van je bachelor-/masterdiploma plus cijferlijst.

3. Doe de Nyenrode LTP toelatingstest.

Deze test meet jouw persoonlijke en intellectuele capaciteiten (bijvoorbeeld abstract redeneren en numerieke vaardigheden).

4. Interview met ons MBA-toelatingsteam.

Wees authentiek, professioneel en eerlijk. Deel wat jij wilt bereiken met de MBA en welke talenten, kennis en ervaring jij meebrengt naar Nyenrode.

Investering

De Impact MBA Fast Track levert een leven lang dividend op, zowel professioneel als persoonlijk, en kan worden gezien als de beste investering in jezelf en jouw toekomst.

Kostenoverzicht

 • Geen registratiekosten.
 • Tuition fee: € 54.000.
 • Pre-MBA courses: € 400 (per course).

Scholarships

Neem voor meer informatie contact op de programma adviseur van het MBA-programma. Een overzicht van beschikbare beurzen voor Nederlandse en internationale talenten kun je bekijken in deze Scholarship Flyer (Engels).

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.

Return on Education

Tijdens het Impact MBA Executive Track is er veel aandacht voor jouw loopbaan. Wat heb je eerder geleerd en bereikt, en hoe heeft dat je gevorm tot wie je nu bent en hoe kun je dat gebruiken om vooruitgang te boeken in je carrière? Je brengt een schat aan ervaring en je netwerk meer naar MBA – en dat geldt ook voor jouw medestudenten – zo vorm je samen een inspirerende groep aan talenten en aan kansen. Omdat Nyenrode al lange tijd banden heeft met het bedrijfsleven, zul je ontdekken dat onze alumni allerlei sectoren werkzaam zijn voor diverse organisaties in Nederland ver daarbuiten. Tijdens de Impact MBA Executive Track en na je afstuderen maak kennis je kennis met deze wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Connect op campus

De real-life business cases waaraan je voor uiteenlopende organisaties gaat werken en de company visits die je bijwoont, zorgen ervoor dat je waardevolle verbindingen legt tijdens de Impact MBA. Onze locaties in Amsterdam en Breukelen staan beide bekend om het hebben van een open community waar je wordt aangemoedigd om andere studenten van verschillende MBA- en Executive-programma’s te ontmoeten. Dit zorgt ervoor dat je je zakelijke netwerk vergroot terwijl je aan Nyenrode studeert.