Maatwerk / InCompany

Vergroot je vermogen tot verbetering, verandering en transformatie

Creëer impact met een maatwerkprogramma, ontwikkeld voor je eigen organisatie

Met de snel veranderende technologische en maatschappelijke ontwikkelingen is onze wereld groter, veranderlijker, complexer en on(be)grijpbaarder geworden. Deze veranderingen hebben invloed op organisaties én mensen. Het vraagt om nieuwe en wendbare manieren van organiseren, leidinggeven en veranderen. Het gaat om samenwerking in ecosystemen.

Als verandering in jouw organisatie of in de samenwerking met andere organisaties nodig is, sta je als manager of bestuurder voor verschillende organisatievraagstukken. Wat is de impact van alle ontwikkelingen in jouw sector? Hoe vertaal je dit naar je eigen organisatie(model)?  

Contact

Selma Spaas

Director Customized Executive Education

Maar ook de ontwikkeling van je team is belangrijk. Hoe ontwikkel je het leiderschap van toptalent? Hoe zet je de mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee? Welke keuzes moeten worden gemaakt in de snelle, complexe omgeving waarin je organisatie zich bevindt? Overzie je het gehele speelveld?

De unieke Nyenrode ervaring biedt ruimte voor waardevolle inspiratie, innovatie en ontmoeting. Onder begeleiding van
bevlogen topdocenten en coaches, krijg je samen met je team nieuwe bedrijfskundige inzichten (hoofd). Je brengt turbulente ontwikkelingen terug tot begrijpelijke scenario’s en pakt complexe problemen en lastige dilemma’s aan met concrete en hanteerbare oplossingen (handen). Je creëert verbinding met elkaar (hart) en tussen jullie keuzes en de maatschappelijke en economische context, met focus op een duurzame toekomst.

Co-creatie passend maatwerk voor jouw vraagstuk

Een maatwerkprogramma wordt samen met jou ontwikkeld in een vorm die het beste past bij jouw organisatie, ontwikkelvraag en bedrijfscultuur: van een 24-uurs teamsessie of simulatiegame tot een serie transformatie clinics of een begeleidingstraject van een paar maanden; fysiek, online of blended. Een voorbeeld is onze ‘Strategy Booster’ waarin je in twee dagen aan de slag gaat met nieuwe ontwikkelingen, groeiscenario’s, toekomstige waardeproposities, business modellen, strategie en organisatieontwikkeling.

 

Maatwerk & InCompany op Nyenrode

  • Onderwijskundige interventies met hoofd (weten), hart (verbinden) en handen (doen)
  • Met je eigen team(s) leren en verbinding maken, leren van en met elkaar, relevant system in the room, actief en sociaal
  • Betrokken en bevlogen hoogleraren en topsprekers met praktijkervaring
  • Academische business partner: toepassing, actuele wetenschappelijke bedrijfskundige inzichten
  • Werken aan daadwerkelijke transformatie op jouw strategische thema’s, direct toepasbaar in jouw context
  • Unieke Nyenrode learning experience: prachtige plek voor inspiratie, innovatie en ontmoeting, fysiek, digitaal en hybride
  • Voor organisaties, teams en leidinggevenden: van (young) executives tot bestuurders

Zet verandering in gang met impactvolle leerinterventies en krijg nieuwe inzichten. Pak gezamenlijk complexe problemen en lastige dilemma’s aan en vorm ze om tot begaanbare paden. Je bent in staat complexiteit en turbulente ontwikkelingen terug te brengen tot begrijpelijke scenario’s met een helder handelingsperspectief. Op Nyenrode creëer je samen verbinding tussen jullie keuzes en de maatschappelijke en economische context, met focus op de toekomst.

Opereer je in de publieke sector, gezondheidszorg, financiële of zakelijke dienstverlening, of het bedrijfsleven? Zoek je praktische vernieuwing en verandering gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) kennis? Maak kennis met de Maatwerk & Incompany programma’s van Nyenrode op het gebied van leiderschap, professionalisering en organisatieontwikkeling. Ook vaktechnische en sectorspecifieke programma’s in samenwerking met partners en klanten zijn mogelijk. Van kortlopende kennisupdates en masterclasses tot intensieve en langer lopende veranderprogramma’s. Ze zijn allemaal gericht op blijvende transformatie van je organisatie: de beste op maat gesneden leer- en ontwikkeloplossingen vind je op Nyenrode. Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging vrijblijvend te bespreken.