Over Nyenrode

Bruggenbouwers sinds 1946

In Nederland weten we als geen ander hoe belangrijk bruggen zijn. Ze verbinden, verbroederen en maken handel mogelijk. De duizenden bruggen over Hollandse wateren zijn gelegd door vastberaden ondernemers en vooruitstrevende rentmeesters. Verantwoordelijke leiders die weten hoe je een duurzame toekomst bouwt. 

Bij Nyenrode Business Universiteit leiden we al ruim 75 jaar ondernemende bruggenbouwers op. 

  • Mensen die durven te groeien.
  • Mensen die begrijpen dat theorie en praktijk niet zonder elkaar kunnen.
  • Mensen die verbinden.

Wij geloven dat een stevige basis ieder mens tot grote hoogtes kan brengen. Die basis vind je op Nyenrode, in Amsterdam en in Breukelen. We combineren academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij succesvol aan je carrière kan bouwen. 

Of je nu op zoek bent naar verdieping, duurzame groei of de volgende stap, de kennis van generaties aan bruggenbouwers kan je in alle richtingen helpen. We zijn er voor elkaar en zien het als onze maatschappelijke taak om onze studenten en deelnemers op te leiden tot verstandige en weloverwogen leiders. 

Onze pijlers

  • Verbonden voor het leven
  • Een plek waar werelden samenkomen
  • Persoonlijke ontwikkeling voor verantwoordelijke leiders

Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in het hart van de stad. Deze bijzondere locatie stimuleert de verbinding tussen bedrijfsleven en de academische wereld en draagt bij aan onze nationale en internationale ambities. Bekijk hier een Virtual Tour van onze campus in Amsterdam.

Breukelen

Nyenrode Business Universiteit Breukelen ligt op een historisch landgoed met een dertiende-eeuws kasteel. Op deze plek ligt de nadruk op het belang van samen leven, samen werken en netwerken voor de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders.

Den Haag

SPO Nyenrode is gevestigd op de 24e verdieping van het World Trade Center in Den Haag. SPO is dé opleider van de pensioensector en sinds september 2022 onderdeel van Nyenrode Business Universiteit. Ons kantoor ligt in het hart van beleidsmakend Nederland, vlakbij diverse ministeries, werkgevers- en werknemersorganisaties.

Onderwijs

Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma's binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht. Op deze terreinen verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.


Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk

Enter eager... leave accomplished

Met een bachelor- of masteropleiding van Nyenrode Business Universiteit.

Ontdekt de opleidingen