Bedrijfsleven

Vergroot je vermogen tot verbetering, verandering en transformatie

Creëer impact met een maatwerkprogramma, ontwikkeld voor je eigen organisatie

Ben jij ondernemer, manager of bestuurder van een bedrijf, van start-up tot corporate, en werkzaam in FMCG, voeding, (groot/detail) handel, techniek, (maak)industrie en productie, bouw, vastgoed, transport, logistiek of automotive? Zoek je praktische vernieuwing en verandering gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) kennis? Maak kennis met de Maatwerk & Incompany programma’s van Nyenrode op het gebied van leiderschap, professionalisering en organisatieontwikkeling.

Als verandering in jouw organisatie of in de samenwerking met andere organisaties nodig is, sta je als manager of bestuurder voor verschillende organisatievraagstukken. Wat is de impact van alle ontwikkelingen in jouw sector? Hoe blijf je kansen zien als veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen? En hoe vertaal je dit naar je eigen organisatie(model)?

Als ondernemer of manager kan je bij Nyenrode terecht voor een op jouw organisatie toegesneden versie van een bestaand bedrijfskundig (open) programma. Wanneer je voor een bijzondere organisatorische of commerciële uitdaging staat, kunnen we in co-creatie met jou en je team een geheel nieuw programma ontwikkelen. Het proces van samenwerking – van voorbereiding en uitvoering, tot tussentijdse en eindevaluaties – draagt in ruime mate bij aan adaptatie en borging.

Het team van programma-management en faculteit ontwikkelt in nauwe samenwerking met jou de leerinterventies. Hierbij houden we rekening met context, strategische doelstellingen, mensen én cultuur van de organisatie en jouw speelveld.

Maatwerk & Incompany op Nyenrode

  • Onderwijskundige interventies met impact, van masterclasses en leergangen tot expedities en traineeships
  • Betrokken en bevlogen hoogleraren en topsprekers met praktijkervaring
  • De nieuwste wetenschappelijke en praktische kennis en leervormen toegepast op jouw organisatie
  • Creatieve en innovatieve werkvormen en co-creatie in het Nyenrode Change Experience Lab
  • Voor organisaties, teams en leidinggevenden: van (young) executives tot bestuurders

Zet verandering in gang met impactvolle leerinterventies en krijg nieuwe inzichten. Pak gezamenlijk complexe problemen en lastige dilemma’s aan en vorm ze om tot begaanbare paden. Je bent in staat complexiteit en turbulente ontwikkelingen terug te brengen tot begrijpelijke scenario’s met een helder handelingsperspectief. Op Nyenrode creëer je samen verbinding tussen jullie keuzes en de maatschappelijke en economische context, met focus op de toekomst.

Opleidingen

Gevonden: 4 opleidingen
Maatwerk Leergang IT Regie Management

Leergang IT Regie Management

> 10 dagen | Nederlands | Woensdag 9 oktober 2024
IT Regie Management is een specialisme dat inspeelt op een sterk veranderde IT-markt. Daarbij past een leergang bij, specifiek voor IT-regisseurs.
Executive Education Workshop 26 Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

< 10 dagen | Nederlands | Nader te bepalen
Deze masterclass met praktische inslag is speciaal ontwikkeld voor managers die in één dag hun bedrijfskundige kennis willen opfrissen met nieuwe inzichten.
-content-presspage-com-uploads-865-500_emba-jpg Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

> 10 dagen | Nederlands | Najaar 2024
Vanuit verschillende invalshoeken biedt de leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg inzicht, overzicht en concrete handvatten voor zorgbestuurders en zorgregisseurs om samenwerkingsverbanden te vernieuwen, te verbeteren en te versnellen.
PTMSc 10-03-2017-1klein Online Transformation clinics

Online Transformation clinics

> 10 dagen | Nederlands |
Deze turbulente tijd brengt naast onzekerheden over gezondheid en economie ook complexe vraagstukken met zich mee voor jouw organisatie.