Missie en visie

Missie

Nyenrode serves society by shaping responsible leaders

Nyenrode ziet de vorming van studenten, managers en professionals als haar maatschappelijke taak. We dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke leiders, ondernemers en organisaties door praktijkgericht onderwijs en onderzoek. Een opleiding bij Nyenrode is een reward for life. Gedurende de opleiding ontwikkel je de vaardigheden om in de toekomst als wereldburger en als leider in de maatschappij te staan. Iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen handelen en zich bewust is van de omgeving. Zo creëer je duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij. Onderwijs bij Nyenrode is meer dan alleen kennisoverdracht, maar zorgt ook voor nieuwe vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Visie

Nyenrode, preferred partner of top students and organizations, is a top-20 European education and research community with global connections

Nyenrode wil een universiteit zijn die de voorkeurspartner van internationaal gerichte topstudenten en -organisaties is, en wil als een van de twintig beste Europese onderwijs- en onderzoeksinstellingen onderdeel uitmaken van een wereldwijd netwerk.

Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk