Stichting Nyenrode Fonds

Nyenrode werkt aan een duurzame toekomst door studenten te inspireren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Stichting Nyenrode Fonds draagt hieraan bij door fondsen te werven voor drie pijlers: scholarships, onderzoek en ons erfgoed.

Download hier het jaaroverzicht 2022-2023

Nyenrode draagt bij aan een duurzame toekomst door onze studenten en deelnemers te inspireren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dat zijn leiders die zich richten op het creëren van welzijn voor zowel mens als planeet, in plaats van uitsluitend op het genereren van welvaart. 

Om deze ambitie waar te maken, worden filantropische bijdragen steeds belangrijker. Als private universiteit ontvangen wij geen financiering van de overheid. Stichting Nyenrode Fonds is opgericht om hieraan bij te dragen. Wij richten ons daarbij op deze drie pijlers:

Scholarships

Wij streven naar het creëren van een diverse, inclusieve en internationale gemeenschap van ambitieuze studenten. Maar niet alle veelbelovende studenten hebben de financiële middelen om deze droom na te jagen. Met het Scholarship Fund willen wij hen de kans bieden om hun ambities waar te maken.

Research

Wij ondersteunen de leiders van morgen bij het navigeren naar een duurzame toekomst voor hun organisaties. Met ons onderzoek willen we organisaties in staat stellen om zich aan te passen aan de snel veranderende tijden. Het onderzoek naar een nieuwe duurzame manier van ondernemen levert ook een belangrijke bijdrage aan het onderwijs voor onze studenten en deelnemers.

Erfgoed

Verscholen in de rijke geschiedenis van het landgoed beschikt onze campus over 27 prachtige monumenten, waardoor het een van de meest aantrekkelijke business school campussen ter wereld is. Met het Fonds dragen we bij aan het in stand houden van het Nyenrode-verleden, zoals de monumenten, het erfgoed en de tradities voor de komende generaties.

Draag bij aan een duurzame toekomst

Stichting Nyenrode Fonds kan dit doen dankzij bijdragen van donateurs en daar zijn wij erg dankbaar voor. Doneren is fiscaal aftrekbaar door onze ANBI status. Bekijk hier de mogelijkheden van doneren.

Contact

Michiel Munneke

Michiel Munneke

Director Development