Stichting Nyenrode Fonds

Investeert in het verleden, heden en de toekomst van Nyenrode

Welkom op de pagina van Stichting Nyenrode Fonds! Dankzij steun van alumni, studenten en andere schenkers investeert het fonds in het verleden, heden en de toekomst van de universiteit.

Verleden
Het fonds hecht veel waarde aan het in stand houden van het Nyenrode-verleden. Hierbij kan je denken aan de monumenten op het landgoed, het erfgoed en onze tradities.

Heden
Voor het onderwijs van nu investeert het fonds in de kwaliteit van de onderwijsfaciliteiten. Ook kan je bijdragen aan baanbrekend onderzoek op thema’s zoals duurzaamheid en leiderschap.

Toekomst
Daarnaast draagt Stichting Nyenrode Fonds bij aan de toekomst door studiebeurzen te verstrekken aan studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om op Nyenrode te studeren. Door jouw bijdrage krijgen talentvolle studenten de kans om hun ambities waar te maken.

Stichting Nyenrode Fonds kan dit doen dankzij bijdragen van donateurs en daar zijn wij erg dankbaar voor. Doneren aan Stichting Nyenrode Fonds is fiscaal aftrekbaar door onze ANBI status. Wil jij hier ook aan bijdragen of heb je vragen over de mogelijkheden van doneren? Neem dan gerust contact met ons op.


Projecten

Verleden

Heden

Toekomst