Ervaar zelf wat Nyenrode voor jou kan betekenen

Nyenrode is voor veel mensen een betekenisvolle en optimale leeromgeving om jezelf te ontwikkelen. Een ontmoetingsplaats voor het delen van kennis, en deze ook direct in de praktijk te brengen. Dit stelt jou in staat duurzame meerwaarde te creëren, voor jezelf, je bedrijf en de maatschappij.

Nyenrode Experience

Veel van onze studenten en deelnemers geven aan dat studeren op Nyenrode een indrukwekkende ervaring is. Allereerst de persoonlijke aandacht van onze medewerkers, docenten en hoogleraren. Het gevarieerde campusleven, waar studenten vriendschappen voor het leven met elkaar aangaan. En de actieve alumni-community die vele activiteiten organiseert en blijvende contacten onderhoudt. Dit alles vindt plaats op ons uitgestrekte landgoed in Breukelen, met het 13e-eeuwse kasteel vol bijzondere verhalen en ook in het historische en levendige centrum van Amsterdam.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat de Nyenrode Experience wordt genoemd. Nyenrode is voor veel mensen een betekenisvolle en optimale leeromgeving om jezelf te ontwikkelen. Een ontmoetingsplaats voor het delen van kennis, en deze ook direct in de praktijk te brengen. Dit stelt jou in staat duurzame meerwaarde te creëren, voor jezelf, je bedrijf en de maatschappij.

Ontdek zelf de Nyenrode Experience.