Toegankelijkheid

We proberen zo goed mogelijk voor iedereen toegankelijkheid te zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de toegankelijkheid van onze gebouwen en faciliteiten. Heb je hierover nog vragen? Dan kan je terecht bij de Servicedesks van Nyenrode Breukelen en Amsterdam via de onderstaande gegevens.

Voor de individuele zalen in Breukelen kan je klikken op de link aan de linkerzijde voor meer informatie. (volgt binnenkort)

Breukelen

Albert Heijn-Gebouw

Dit gebouw is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een lift aanwezig en een mindervalidentoilet op de begane grond.

De Rooij-Gebouw

Dit gebouw is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een lift aanwezig. Voor het gebruik van een mindervalidentoilet kan je naar het aaneengesloten Albert Heijn-Gebouw.

Parkeren

Er zijn verschillende parkeerplekken op het terrein. Op Parkeerplaats C. (Dicht bij Albert Heijn en De Rooij-Gebouw) bevinden zich Mindervalidenplekken (rood).

Parkeer landkaart

Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk

Contact

IMG_6857

Nyenrode Servicedesk Amsterdam

Servicedesk

Amsterdam

Deze locatie is toegankelijk met een rolstoel via een vrachtlift en vervolgens een personenlift. Het is niet mogelijk om de vrachtlift zelf te bedienen. Mocht je van te voren je aankomst tijd weten, geef dit door aan de receptie via de mail. Zo niet, dan kan je ons altijd even bellen met het nummer hier links genoemd.

Op de begane grond en de 1e verdieping zijn mindervalidentoiletten aanwezig. In de Biz Lounge (Souterrain) niet.

Voor toegankelijkheid en beschikbaarheid van de verschillende zalen, neem contact op met events.amsterdam@nyenrode.nl

Parkeren

Er zijn geen mindervalidenplaatsen voor de deur. De dichtsbijzijnde mogelijkheid is ParkBee, Keizersgracht 485.

Den Haag

Al kom je vanuit de parkeergarage dan kun je met de lift in de lobby van het WTC-gebouw komen. Hier is een minder valide toilet aanwezig op de begane grond van het NH hotel in de E toren. De beveiliging of receptie kan dit toilet openen. Al kom je vanuit buiten dan kun je via de tourniquet of de nooduitgang naast de AH To Go de lobby betreden. Op de begane grond onder het NH-hotel kun je de liften van toren C vinden, naast deze liften vind je ook een minder valide toilet. De liften van toren C brengen je naar verdieping 24, op verdieping 24 kun je SPO-Nyenrode vinden.

Vanuit de parkeergarage kun je ook direct met de lift naar verdieping één gaan, ook van daaruit zijn de liften van toren C te bereiken, deze liften brengen je naar verdieping 24.

Kom je er niet uit? De receptie in de lobby van het WTC-gebouw is altijd bemand en zij helpen je graag verder.

Parkeren

Bij de entree van WTC The Hague is  momenteel een minder valide plek aanwezig. Je kunt de plekken herkennen aan de icoontjes op de grond. 

De dichtbijzijnde parkeerplaats is het Interparking WTC The Hague, Pr. Marijkestraat 5-7 Den Haag, daar zijn ook mindervaliden parkeerplaatsen aanwezig.

Contact

SPO Den Haag gebouw

SPO Nyenrode Servicedesk

Servicedesk