Werken bij

Werken bij Nyenrode

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. Nyenrode biedt degree en executive education opleidingen aan. Omdat wij resultaatgericht werken en life long learning erg belangrijk vinden, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Doordat we een kleinschalige universiteit zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Niet alleen voor onze studenten en deelnemers, maar ook voor onze collega’s. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures.

 

Vacature alert

Wil jij de vacatures in je mail ontvangen? Dat kan! Meld je aan bij ons vacature abonnement en we houden je op de hoogte.

Alle vacatures

Lees meer