Werken bij Nyenrode

 

Nyenrode Business Universiteit gelooft in een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Als medewerker van Nyenrode speel je hierin een belangrijke rol, zodat onze studenten en deelnemers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Omdat wij bij Nyenrode resultaatgericht werken en life long learning erg belangrijk vinden, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Doordat we een kleinschalige universiteit zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Niet alleen voor onze studenten en deelnemers, maar ook voor onze collega’s.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Zij zetten zich volledig in en zijn ambitieus! Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures.

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam.

Amanda Rooden, HR Manager Nyenrode:
'Het mooie van werken bij Nyenrode is dat je als mens echt het verschil kunt maken. Zowel naar studenten, alumni als je collega’s. Dat is denk ik het verschil met grote andere universiteiten. Hier ben je niet zozeer een functionaris of een uitvoerder van een functieprofiel, maar heb je behoorlijk wat mogelijkheden om je als mens te laten zien en buiten de gebaande paden te treden. Als mens doe je er toe op Nyenrode.'

Contact

Sta voor de toekomst

Lees meer