Voor altijd verbonden met Nyenrode

Als alumnus van Nyenrode – als Nyenrodiaan - maak je deel uit van een uniek wereldwijd netwerk van gedreven, ondernemende en getalenteerde mensen met een gedeelde levensles: de Nyenrode Experience.

De Nyenrode Community is een waardevol alumni netwerk van mensen met dezelfde ervaring en dezelfde liefde voor landgoed en universiteit. We blijven graag in verbinding met elkaar en delen onze kennis, ervaring en expertise regelmatig. Overal ter wereld vind je Nyenrodianen. Vaak staat de deur direct voor je open.

Draag bij aan hèt netwerk

Wil je actief lid zijn van de Nyenrode Community? Zet je dan ook in als alumnus. Er zijn veel laagdrempelige manieren om andere Nyenrodianen (weer) te ontmoeten. En hoe fijn is het om zo nu weer even de sfeer te proeven bij je alma mater en terug te zijn in Breukelen. Daarnaast is het een mooie en gewaardeerde manier om iets terug te doen voor de studenten van nu en voor de universiteit, waar jijzelf zo’n mooie tijd gehad hebt. Win-win dus. Hoe kun je helpen?

Investeer tijd

Je kunt Nyenrode steunen met tijd en energie. Bijvoorbeeld als inspirerende gastspreker of door stageplekken te bieden voor onze huidige (internationale) studenten. We zoeken ook altijd betrokken alumni die Nyenrode versterken door bijvoorbeeld mee te denken over de invulling van het curriculum of die zich willen inzetten voor de alumnivereniging. 

Doneer

Wie weinig tijd heeft, maar wel graag een steentje wil bijdragen, kan ook kiezen voor een donatie aan Stichting Nyenrode Fonds. Zo draag je bij aan het in stand houden van het historisch erfgoed van Nyenrode, aan scholarships voor studenten die hun studie hier anders moeilijk kunnen veroorloven of aan impactvol onderzoek van veelbelovende hoogleraren.

Waardering

Wij waarderen iedereen die zich inzet voor de Nyenrode Community, of dat nou met tijd, geld of beiden is. Op onze evenementen en inhoudelijke bijeenkomsten zien we je als actieve alumnus graag weer terug.

Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Alumni Relations, External Relations & Fundraising