Samenwerkingen met studenten

Meerwaarde uit samenwerking met studenten

Wij hebben een grote pool aan talentvolle studenten die je op meerdere manieren kan inzetten:

Afstudeeropdrachten

Wil je onze MSc en MBA-studenten in actie zien en hulp krijgen bij het oplossen van een zakelijke uitdaging?  En dat tegen een geringe financiële investering. Dat kan dankzij het Thesis Project. Plaats een afstudeeropdracht bij ons.

Vacatures

Heb je uitdagende baanmogelijkheden binnen je organisatie? Laat het onze afdeling Career and Personal Development weten. Zij plaatsen de vacaturen op het studentenportaal en LinkedIn en sturen een e-mail naar onze studenten.

Bedrijfspresentaties en workshops

Wil je onze studenten kennis laten maken met je organisatie? Kom dan een bedrijfspresentatie geven op Nyenrode. Van formele sessies tot informele bijeenkomsten en netwerken in een casual setting, wij helpen je om jouw organisatie te promoten op een manier die het beste bij je past.
Tijdens de bedrijfworkshop mag je de organisatie interactief en interactief aan een geselecteerde groep studenten presenteren. Bijvoorbeeld talentidentificatie, core quadrant competenties of branchespecifieke interviewvaardigheden.

Op Campus Interviews

Kom recruiten op onze campus en interview een groep van geselecteerde studenten. Geregeld en gehost door ons op de Nyenrode campus.

Carriere Evenement

Ons jaarlijkse carrière-evenement is een geweldige kans om onze MSc in Management en Fulltime MBA studenten te ontmoeten en werven. Door de interactieve sfeer op het evenement kan je veel kandidaten ontmoeten en je eigen organisatie onder de aandacht brengen. Het volgende Career Event vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2017.

Contact

Willem van Donge

Head of Career and Personal Development