Op zoek naar talent?

Nyenrode Business Universiteit heeft van oudsher een sterke band met het bedrijfsleven. We zouden het heel fijn vinden om deze band verder aan te halen en betekenisvolle verbindingen tussen jou en je bedrijf en studenten en deelnemers van Nyenrode te leggen. Hieronder hebben we een aantal opties op een rij gezet. We nodigen je uit om de mogelijkheden te bekijken die voor jou in aanmerking komen en contact met ons op te nemen om bepaalde opties nader te bespreken.

Talent Overzicht

Ontdek wat onze Nederlandse en internationale MBA-kandidaten voor jouw organisatie kunnen betekenen. Leer meer over hun achtergrond en connect rechtstreeks met hen op LinkedIn. Het Talent Archive van onze fulltime MBA cohort 2023-2024 is hier beschikbaar.

Nyenrode Talent Archive Fulltime MBA Class of 2023-2024

Thesis-project

Wil je onze MSc- en MBA-studenten in actie zien en tegen betrekkelijk lage kosten hulp krijgen bij het oplossen van een zakelijke uitdaging? Dat kan door je organisatie of afdeling deel te laten uitmaken van een van onze Thesis-projecten. 

Vacatures via Career Center

Heb je uitdagende baanmogelijkheden binnen je organisatie? We hebben een online studentenportaal waar je de mogelijkheid hebt om vacatures en informatie over je bedrijf te plaatsen. Daarnaast kun je ook meer lezen over onze getalenteerde studenten. Verder kunnen we je vacatures plaatsen in onze LinkedIn-groep. Ga direct naar het Career Center of neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfspresentaties en workshops 

Wil je onze studenten kennis laten maken met je organisatie? Kom dan een bedrijfspresentatie geven op Nyenrode. Dit loopt uiteen van formele sessies tot informele bijeenkomsten en netwerken in een casual setting. Wij kijken ernaar uit om je te helpen jouw organisatie te promoten op een manier die het beste bij je past. Via een bedrijfsworkshop kun je je organisatie interactief aan onze studenten presenteren. Denk bijvoorbeeld aan talentidentificatie, core-quadrant-competenties of branchespecifieke interviewvaardigheden. 

Carrière-evenement Nyenrode

Ons jaarlijkse carrière-evenement is een geweldige kans om onze MSc in Management en MBA studenten te ontmoeten (en te werven!). Door de interactieve sfeer op het evenement kun je veel studenten ontmoeten, gesprekken met geselecteerde kandidaten voeren en je eigen organisatie onder de aandacht brengen. De eerstvolgende editie is op 12 november 2024. Geinteresseerd in deelname? Neem dan contact met ons op via cpd@nyenrode.nl voor meer informatie.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Career and Personal Development. 

Contact

Marlotte van Herksen

Senior Career Advisor