Alumni

Alumni

Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar 30.000 alumni erg belangrijk. We verbinden hen met alle entiteiten binnen het grote Nyenrode netwerk en organiseren verschillende activiteiten. De ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit. 

Als alumnus mag je het volgende van ons verwachten:

  • Elke maand een elektronische nieuwsbrief
  • Verstrekken van kopieën van jouw diploma en/of cijferlijsten
  • En mogelijkheid tot lidmaatschap van de alumnivereniging Nyenrode Alumni VCV, voor evenementen en het netwerk

Nyenrode kent een programmaportfolio waarmee we onze alumni in elke fase van hun carrière de juiste opleiding kunnen bieden. Daarnaast betrekken we alumni structureel bij de verschillende programma’s, bijvoorbeeld in de vorm van gastcolleges, mentoring, stageplaatsen et cetera.

Veel alumni doneren aan Stichting Nyenrode Fonds. Zij spelen zo een belangrijke rol bij het beschikbaar stellen van studiebeurzen voor studenten die niet de financiële middelen zouden hebben om aan Nyenrode te studeren. Donaties dragen verder bij aan de ontwikkeling van nieuwe onderwijsfaciliteiten en het onderhoud van de 27 monumenten op het landgoed en de gebouwen. 

Wil je meer weten over de vele verbindingen tussen Nyenrode en haar alumni? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met het team van de Nyenrode Development Office.

Contact

Simone Daniels

Simone Daniëls

Nyenrode Development Office

Stay in Touch

Wellicht heb je onze mail gemist en wil je wel in contact blijven met ons en het laatste nieuws ontvangen, laat dan je e-mail, privé-adres en telefoonnummer achter.

RECONNECT