Alumni

Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar alumni erg belangrijk. Voor onze alumni hebben wij een aantal zaken georganiseerd, de ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit.

Concreet mag je het volgende van ons verwachten:

  • Je ontvangt elke maand de elektronische nieuwsbrief
  • Je ontvangt de digitale Year Overview
  • Je krijgt toegang tot de Nyenrode Community App
  • Je kunt lid worden van de alumnivereniging Nyenrode Alumni VCV

Nyenrode kent een programmaportfolio dat het mogelijk maakt om alumni in elke fase van hun carrière de juiste opleiding te bieden. Daarnaast willen we alumni structureel betrekken bij de verschillende programma’s, bijvoorbeeld in de vorm van gastcolleges, peer group coaching, stageplaatsen et cetera.  

Veel alumni doneren aan Stichting Nyenrode Fonds. Zij spelen zo een belangrijke rol bij het beschikbaar stellen van scholarships voor studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om aan Nyenrode te studeren. Ook investeren alumni via Stichting Nyenrode Fonds in de ontwikkeling van nieuwe onderwijsfaciliteiten en het onderhoud van het landgoed en de gebouwen.

Download het Nyenrode Year Overview 2016 >

Contact

Heleen van Hall MBA

Hoofd Alumni en Externe Relaties

Nyenrode Community app

Beheer je profiel, zoek mensen in de buurt, meld je eigen aanwezigheid in het gebied en ontvang nieuws en gebeurtenissen van Nyenrode.

Nyenrode Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het Nyenrode nieuws.