Alumni

Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar 26.000 alumni erg belangrijk. We verbinden hen met alle entiteiten binnen het grote Nyenrode netwerk en organiseren verschillende activiteiten. De ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit. 

Als alumnus mag je het volgende van ons verwachten:

Nyenrode kent een programmaportfolio waarmee we onze alumni in elke fase van hun carrière de juiste opleiding kunnen bieden. Daarnaast betrekken we alumni structureel bij de verschillende programma’s, bijvoorbeeld in de vorm van gastcolleges, peer group coaching, stageplaatsen et cetera.

Veel alumni doneren aan Stichting Nyenrode Fonds. Zij spelen zo een belangrijke rol bij het beschikbaar stellen van studiebeurzen voor studenten die niet de financiële middelen zouden hebben om aan Nyenrode te studeren. Donaties dragen verder bij aan de ontwikkeling van nieuwe onderwijsfaciliteiten en het onderhoud van de 27 monumenten op het landgoed en de gebouwen. 

Wil je meer weten over de vele verbindingen tussen Nyenrode en haar alumni? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze afdeling Alumni en Externe Relaties.

Contact

Heleen van Hall MBA

Nyenrode Development Office

Stay in Touch

Wellicht heb je onze mail gemist en wil je wel in contact blijven met ons en het laatste nieuws ontvangen, laat dan je e-mail, privé-adres en telefoonnummer achter.

Reconnect

Nyenrode Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het Nyenrode nieuws.