Alumni

Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar alumni erg belangrijk. Voor onze alumni organiseren wij een aantal activiteiten, de ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit.

Als alumni mag je het volgende van ons verwachten:

Nyenrode kent een programmaportfolio dat het mogelijk maakt om alumni in elke fase van hun carrière de juiste opleiding te bieden. Daarnaast willen we alumni structureel betrekken bij de verschillende programma’s, bijvoorbeeld in de vorm van gastcolleges, peer group coaching, stageplaatsen et cetera.

Veel alumni doneren aan Stichting Nyenrode Fonds. Zij spelen zo een belangrijke rol bij het beschikbaar stellen van studiebeurzen voor studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om aan Nyenrode te studeren. Donaties dragen verder bij aan de ontwikkeling van nieuwe onderwijsfaciliteiten en het onderhoud van het landgoed en de gebouwen. 

Wil je meer weten over de vele verbindingen tussen Nyenrode en haar alumni? Klik hier voor meer informatie of neem contact op met onze afdeling Alumni en Externe Relaties.

Contact

Heleen van Hall MBA

Hoofd Alumni en Externe Relaties

Stay in Touch

Wellicht heb je onze mail gemist en wil je wel in contact blijven met ons en het laatste nieuws ontvangen, laat dan je e-mail, privé-adres en telefoonnummer achter.

Reconnect

Nyenrode Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het Nyenrode nieuws.