SPO Nyenrode Den Haag

SPO Nyenrode is gevestigd op de 24e verdieping van het World Trade Center in Den Haag. SPO is dé opleider van de pensioensector en sinds september 2022 onderdeel van Nyenrode Business Universiteit. Ons kantoor ligt in het hart van beleidsmakend Nederland, vlakbij diverse ministeries, werkgevers- en werknemersorganisaties. Met een moderne uitstraling, open ruimtes, vergaderruimtes en zelfwerkplekken en niet te vergeten een prachtig uitzicht is dit een fijne plek om te werken en elkaar te ontmoeten.

Dé opleider van de pensioensector

Wij vinden het direct toegankelijk en toepasbaar maken van kennis en expertise in de pensioensector essentieel. Alleen zo kunnen mensen én organisaties continu van elkaar leren en daardoor optimaal presteren in een continu veranderende omgeving. We gaan voor het creëren van een duurzame meerwaarde voor jezelf, je organisatie en de maatschappij.

De pensioensector is een sector die volop in beweging is en staat voor drie grote transities: digitalisering, verduurzaming en de overgang naar een nieuw pensioenstelsel. Wij dragen bij aan de ontwikkeling van verantwoordelijke bestuurders en pensioenprofessionals om die transities te leiden. Dat doen we door het verzorgen van transformatief, wetenschappelijk en praktijkgericht onderwijs, gecombineerd met het realiseren van aantoonbare, maatschappelijke en wetenschappelijke impact. 

Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan hier voor meer informatie.

Contact

SPO Den Haag gebouw

SPO Nyenrode Servicedesk

Servicedesk