Persoonlijke ontwikkeling bij Nyenrode

Persoonlijke ontwikkeling bij Nyenrode

Studeren bij Nyenrode is gebaseerd op een combinatie van academische discipline en persoonlijke ontwikkeling. Het continu leren van echte experts uit het bedrijfsleven maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze Fulltime en Executive MSc- en MBA-programma's en wordt ondersteund vanuit Career & Personal Development (CPD). 

Onze afdeling Career & Personal Development

Career & Personal Development (CPD) is een afdeling van Nyenrode die er is voor alle masterstudenten en alumni. Onze missie is om studenten en alumni hun loopbaandoelstellingen te helpen bereiken door het leggen van een solide basis voor hun loopbaanbeheer, vaardigheden in personal branding en door hen in contact te brengen met het bedrijfsleven. De essentie van de ervaring op het gebied van CPD bij Nyenrode zal studenten en alumni helpen ontdekken wie zij zijn, waar ze goed in zijn en wat ze willen bereiken. 

CPD biedt onder meer de volgende diensten:

  • Loopbaan- en netwerkbijeenkomsten
  • Workshops op het gebied van loopbaanmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling 
  • Advies over het opstellen van het cv en de sollicitatiebrief
  • Loopbaanbegeleiding
  • Oefensollicitatiegesprekken

Voor bedrijven en organisaties

Heb je uitdagende baanmogelijkheden binnen je organisatie? Wil je onze studenten kennis laten maken met je organisatie? We hebben tal van getalenteerde studenten die je op verschillende manieren kunt benaderen, zoals via ons jaarlijkse carrière-evenement, bedrijfspresentaties of ons online Career Center. Klik hier voor meer informatie. 

Voor alumni

Nyenrode vindt wederzijdse betrokkenheid tussen de universiteit en haar alumni erg belangrijk. Voor onze alumni organiseren wij een aantal activiteiten, de ene keer gericht op een specifieke alumnigroep, de andere keer op een specifieke leeftijdsgroep en soms gericht op alle alumni van de universiteit. Klik hier voor meer informatie. 

Contact

Wil je meer weten over onze afdeling CPD of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via cpd@nyenrode.nl.