Dé gastvrije dienstverlener van Nyenrode Business Universiteit

Ontdek zelf de mogelijkheden

Gastvrijheid en betrokkenheid staan bij Nyenrode Facility & Services altijd voorop. Als de gastvrije en facilitaire dienstverlener van Nyenrode bieden wij een breed scala aan diensten aan voor onze studenten, deelnemers, bezoekers en medewerkers. Hierdoor creëren wij een stimulerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Voor elk evenement een geschikte ruimte

Wij kunnen aan elk type evenement een passende invulling geven doordat we over verschillende fraaie ruimtes beschikken op een schitterend 13-eeuws landgoed. Het historische en cultureel erfgoed gaat naadloos over in het dynamische en inspirerende karakter van de universiteit. Stijlvolle zalen en kamers in ons kasteel en Koetshuis, moderne vergader- en collegezalen in de universiteitsgebouwen én de voormalige rectorswoning ‘De 3 Fontyne’ zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, zakelijke evenementen of feesten. Ook beschikken we over 99 hotelkamers, een a la carte restaurant De Lakei, een gezellige hotelbar, een studentenmensa en diverse executive lounges.

Trouwen op ons landgoed

Landgoed Nijenrode is ook een officiële huwelijkslocatie, waarbij trouwen in het Kasteel, Koetshuis of de Rozentuin tot de mogelijkheden behoort voor diegenen die een speciale band hebben met Nyenrode.

Contact

Anne van Soest

Externe evenementen

Onze zalen

De Rooij 104 (Medium) De Rooij - Collegezalen 101/ 102 / 103 / 104 (Vaste opstelling)

De Rooij - Collegezalen 101/ 102 / 103 / 104 (Vaste opstelling)

1 - 218 personen
De collegezalen, gelegen in het De Rooij gebouw, zijn standaard uitgerust met moderne presentatie- en communicatiefaciliteiten.
03 Blauwe Kamer (Medium) Kasteel - Zaal 6 Blauwe kamer

Kasteel - Zaal 6 Blauwe kamer

1 - 12 personen
In het van oorsprong dertiende-eeuwse kasteel bevindt zich op de begane grond de Blauwe Kamer.