Dé gastvrije dienstverlener van Nyenrode Business Universiteit

Ontdek zelf de mogelijkheden

Gastvrijheid en betrokkenheid staan bij Nyenrode Facility & Services altijd voorop. Als de gastvrije en facilitaire dienstverlener van Nyenrode bieden wij een breed scala aan diensten aan voor onze studenten, deelnemers, bezoekers en medewerkers. Hierdoor creëren wij een stimulerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Voor elk evenement een geschikte ruimte

Wij kunnen aan elk type evenement een passende invulling geven doordat we over verschillende fraaie ruimtes beschikken op een schitterend 13-eeuws landgoed. Het historische en cultureel erfgoed gaat naadloos over in het dynamische en inspirerende karakter van de universiteit. Stijlvolle zalen en kamers in ons kasteel en Koetshuis, moderne vergader- en collegezalen in de universiteitsgebouwen én de voormalige rectorswoning ‘De 3 Fontyne’ zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, zakelijke evenementen of feesten. Ook beschikken we over 99 hotelkamers, een a la carte restaurant De Lakei, een gezellige hotelbar, een studentenmensa en diverse executive lounges.

Trouwen op ons landgoed

Landgoed Nijenrode is ook een officiële huwelijkslocatie, waarbij trouwen in het Kasteel, Koetshuis of de Rozentuin tot de mogelijkheden behoort voor diegenen die een speciale band hebben met Nyenrode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over events.

Onze zalen

Albert Heijn Executive - Cafe werkblok 2 (Medium) Albert Heijn - Executive Zalen 1, 2 en 3

Albert Heijn - Executive Zalen 1, 2 en 3

1 - 36 personen
De Albert Heijn Executive Zalen liggen op de begane grond in het dr. Albert Heijn gebouw. Ontvang je gasten in de Albert Heijn Lounge en zij kunnen gebruik maken van de daar aanwezige koffie-, thee- en waterfaciliteiten.
De Rooij collegezaal 2 (Medium) De Rooij - Collegezalen 02, 03, 04, 05 (Flexibele indeling)

De Rooij - Collegezalen 02, 03, 04, 05 (Flexibele indeling)

1 - 30 personen
De collegezalen in het De Rooij-gebouw op de begane grond hebben een flexibele indeling en zijn geschikt voor max. 32 personen. Het is mogelijk om zaal 02 en 03 samen te voegen.