Dé gastvrije dienstverlener van Nyenrode Business Universiteit

Ontdek zelf de mogelijkheden

Gastvrijheid en betrokkenheid staan bij Nyenrode Facility & Services altijd voorop. Als de gastvrije en facilitaire dienstverlener van Nyenrode bieden wij een breed scala aan diensten aan voor onze studenten, deelnemers, bezoekers en medewerkers. Hierdoor creëren wij een stimulerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Voor elk evenement een geschikte ruimte

Wij kunnen aan elk type evenement een passende invulling geven doordat we over verschillende fraaie ruimtes beschikken op een schitterend 13-eeuws landgoed. Het historische en cultureel erfgoed gaat naadloos over in het dynamische en inspirerende karakter van de universiteit. Stijlvolle zalen en kamers in ons kasteel en Koetshuis, moderne vergader- en collegezalen in de universiteitsgebouwen én de voormalige rectorswoning ‘De 3 Fontyne’ zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, recepties, zakelijke evenementen of feesten. Ook beschikken we over 99 hotelkamers, een a la carte restaurant De Lakei, een gezellige hotelbar, een studentenmensa en diverse executive lounges.

Trouwen op ons landgoed

Landgoed Nijenrode is ook een officiële huwelijkslocatie, waarbij trouwen in het Kasteel, Koetshuis of de Rozentuin tot de mogelijkheden behoort voor diegenen die een speciale band hebben met Nyenrode.

Neem contact met ons op voor meer informatie over events.

Onze zalen

01 Witte Pert (Medium) Koetshuis - Witte Pert

Koetshuis - Witte Pert

1 - 24 personen
Deze subzaal van het Koetshuis biedt ruimte aan circa 24 personen.
Pfizer 2 (Medium) Albert Heijn - Collegezaal A - Pfizer auditorium

Albert Heijn - Collegezaal A - Pfizer auditorium

1 - 262 personen
In het hoofdgebouw Albert Heijn, gekoppeld aan het De Rooij-gebouw, ligt Collegezaal A, het "Pfizer auditorium". De dichtbij gelegen centrale hal "Neelie Kroes" is een mooie ruimte waar je je gasten kan ontvangen. Tevens is het mogelijk om hier pauzemomenten en een diner te organiseren.