Nyenrode Amsterdam

Nyenrode Amsterdam is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' aan de Keizersgracht in het hart van de stad. Deze bijzondere en internationaal georiënteerde locatie stimuleert de verbinding tussen studenten en bedrijfsleven. Onze campus in Amsterdam is levendig, open, internationaal, creatief, kleinschalig en gericht op een ondernemende mindset.

In Amsterdam worden de volgende studieprogramma’s aangeboden: Full-time MBA, Full-time Master of Science (MSc) in Management, Bachelor of Business Administration en per september 2020 de Bachelor of Science in Business Administration. Ook vinden er executive education programma’s voor professionals plaats.

Wij onderschrijven het belang van netwerken en elkaar inspireren tot verantwoordelijk leiderschap volledig. Wij stimuleren dit met initiatieven zoals de Breakfast Sessions, Afterwork Events en het jaarlijkse Network Event. Op deze manier worden studenten, alumni, medewerkers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven samen gebracht en levenslange connecties gesmeed.

De Amsterdamse campus heeft voor al haar studenten een eigen studentenvereniging, de 'Jongste Compagnie van Verre' (JCV). De leden kijken verder dan hun studie om de interactie tussen studenten en het ontwikkelen van verantwoordelijk leiderschap te bevorderen.

Jessica Peters-Hondelink, voormalig Director Nyenrode Amsterdam: 'Doordat we naast ons prachtige kasteel in Breukelen ook onderwijs verzorgen in het statige grachtenpand aan de Keizersgracht, bieden we studenten de keuze tussen een intensief studentenleven op de campus op het landgoed of in onze bruisende hoofdstad. Op beide locaties kunnen studenten rekenen op een persoonlijke benadering en kwalitatief hoogstaande onderwijsprogramma’s gebaseerd op onze LES-waarden.'