Nyenrode Amsterdam

Onze campus in Amsterdam is levendig, open, kleinschalig, persoonlijk en gericht op een ondernemende mindset.

Nyenrode Amsterdam

Nyenrode Amsterdam is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' in het hart van de stad. Deze internationaal georiënteerde locatie stimuleert de verbinding tussen studenten en bedrijfsleven. Onze campus in Amsterdam is levendig, open, creatief, kleinschalig en gericht op een ondernemende mindset.

In Amsterdam worden de volgende studieprogramma’s aangeboden:

Ook vinden er executive education programma’s voor professionals plaats.

De kracht van verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding maken. Daarom organiseren we verschillende events waar studenten, alumni, medewerkers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven samen komen en levenslange connecties maken.

Studentenvereniging JCV

De Amsterdamse campus heeft voor al haar studenten een eigen studentenvereniging, de 'Jongste Compagnie van Verre' (JCV). De leden kijken verder dan hun studie om de band tussen studenten te versterken en persoonlijk leiderschap te bevorderen.

Incubator voor start-ups

Nyenrode biedt een bloeiende start-up community. Onze Business Incubator in het hart van de stad is een groeiend broeinest van gepassioneerde ondernemers, elk met eigen ideeën om impact maken op de wereld.

Huisvesting voor studenten

Door onze samenwerking met OurDomain in Diemen Zuid bieden wij studenten de mogelijkheid te wonen op een moderne campus op steenworp afstand van Amsterdam.