Nyenrode Amsterdam

Nyenrode Amsterdam

Nyenrode Amsterdam is gevestigd in het historische 'De Vijf Keizers' in het hart van de stad. Deze internationaal georiënteerde locatie stimuleert de verbinding tussen studenten en bedrijfsleven. Onze campus in Amsterdam is levendig, open, creatief, kleinschalig en gericht op een ondernemende mindset.

In Amsterdam worden de volgende studieprogramma’s aangeboden:

Ook vinden er executive education programma’s voor professionals plaats.

De kracht van verbinding

Wij geloven in de kracht van verbinding maken. Daarom organiseren we verschillende extracurriculaire events zoals Ontbijtsessies, waar studenten, alumni, medewerkers en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven samen komen en levenslange connecties maken.

Verantwoordelijk leiderschap en ondernemerschap

De Amsterdamse campus heeft voor al haar studenten een eigen studentenvereniging, de 'Jongste Compagnie van Verre' (JCV). De leden kijken verder dan hun studie om de interactie tussen studenten en het ontwikkelen van verantwoordelijk leiderschap te bevorderen.

We bieden ook een bloeiende start-up community. Onze Business Incubator in het hart van de stad creëert een ondernemersgemeenschap vanuit de missie van Nyenrode - serving society by shaping responsible leaders. Het is een groeiende gemeenschap van gepassioneerde ondernemers, elk met eigen ideeën waarmee ze impact hebben op de/hun wereld.

Carlijn Wentzel, Directeur van Nyenrode Amsterdam: 'Op Nyenrode kunnen studenten kiezen tussen de Campus op ons landgoed in Breukelen en de stadse omgeving aan de Keizersgracht in de hart van onze hoofdstad. Op beide locaties kunnen studenten rekenen op een persoonlijke benadering en onderwijsprogramma’s van hoge kwaliteit gebaseerd op onze LES-waarden. 

BBA New Business & BA (Hons) in Business Management

De BBA opleiding is gestart onder de vlag van New Business School en is vanaf januari 2012 voortgezet onder de Nyenrode vlag. In de kerstvakantie van 2013 is de opleiding verhuisd van de Weteringschans naar de Keizersgracht. De eerste groep studenten die het programma helemaal op de Keizersgracht heeft gevolgd is de groep die in januari 2014 gestart is. De BBA is nu volledig uitgefaseerd. Heb je interesse in een Bachelor in Business Administration? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bekijk de video en ontdek wat onze locatie in Amsterdam te bieden heeft.