Internationaal netwerk

Nyenrode Internationaal

Alumni komen regelmatig terug naar hun Alma Mater. Uiteraard doen zij dat voor Homecomings en Kringbijeenkomsten maar ook om terug te geven aan Nyenrode. Zo is er een toegewijde groep alumni die als Peer Group Coach  bijdraagt aan de ontwikkeling van de studenten die op campus wonen. Ook komen zij terug om als mentor op te treden voor de winnaars van beurzen, ze geven gastcolleges of delen hun ervaring met potentiële studenten tijdens open dagen en belevingssessies. 

De Nyenrode Community (studenten, alumni, staff en faculteit) heeft de mogelijkheid lid te worden van de algemene Nyenrode LinkedIn groep. Voor alumni in het buitenland zijn er per land LinkedIn groepen. We maken graag een LinkedIn groep voor het land waar jij woont. Stuur een verzoek aan alumni@nyenrode.nl

Alumni-netwerk

Het intensieve contact met alumni stopt niet bij onze landsgrenzen. Onze alumni wonen en werken overal ter wereld, daar waar zij zich thuis voelen. Daarnaast zijn onze alumni vaak aanwezig bij internationale bijeenkomsten.