Help onze studenten

Je bent zelf ook student geweest op Nyenrode, dus je weet vast nog hoe waardevol het is als iemand met meer ervaring even met je meekijkt. 

Inmiddels ben jij diegene met meer ervaring en is het heel dankbaar werk om studenten van nu op weg te helpen. Er is van alles wat je zou kunnen doen.

Peer Group Coaching

Als actieve alumnus kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze studenten als coach van een Peer Group. Deze groep is een verplicht onderdeel van het Personal Leadership curriculum, waarin studenten in groepjes met elkaar sparren over persoonlijke en/of studiegerelateerde onderwerpen. Vijf keer per jaar komt zo’n groepje bij elkaar en als je dat begeleidt, doe je echt dankbaar werk.

Company Project

Onze Bachelor in Business Administration-studenten starten in hun tweede jaar met het Company Project. Ze kiezen voor het starten van een eigen bedrijf, een consultancy-project of een social entrepreneurship project. Tijdens het project krijgen ze hulp van docenten, medestudenten, medewerkers - en misschien wel van jou? 

De fulltime MBA studenten sluiten hun studie ook af met een Company Project. Dit eindproject wordt in tweetallen uitgevoerd in de maanden juni, juli en augustus bij een organisatie. Misschien heb jij ruimte om deze studenten bij je organisatie te ontvangen en te begeleiden? Het levert zeker inspiratie en nieuwe invalshoeken voor je op.

Koffiewandeling

Voor sommige studenten is het fijn om met een kop koffie in de hand een rondje over het landgoed te maken om wat carrière- of levensvragen te delen met een alumnus zoals jij. Iemand die snapt wat ze doormaken. Kom jij een keer langs voor koffie?

Contact

Wil jij je kennis en expertise graag inzetten voor talentvolle Nyenrode studenten? Stuur een mailtje naar Heleen van Hall met wat je zou willen doen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. 

Doneer

Draag jij onze studenten wel een warm hart toe, maar heb je geen tijd om te helpen? Je kunt ook geld geven via Stichting Nyenrode Fonds voor jong talent dat we ook graag een Nyenrode Experience gunnen. Kijk bij scholarships voor meer informatie.


Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Alumni Relations, External Relations & Fundraising