Help Nyenrode

We willen je graag betrekken bij de toekomst van onze business universiteit en maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring als Nyenrodiaan.

Er zijn verschillende dingen die je kan doen om Nyenrode écht vooruit te helpen.

Meedenken over het curriculum

Welke vakken heb je nodig om verantwoordelijke leiders van de toekomst op te leiden? We waarderen het zeer als jij je als alumnus over die vraag zou willen buigen. In een aantal sessies per jaar gaan we daarover met Nyenrodianen in gesprek. We horen graag jouw visie.

Toelatingsgesprekken

Bij het aannemen van nieuwe studenten kunnen we ook hulp gebruiken. Zoals je waarschijnlijk nog weet uit je eigen Nyenrode-tijd, voeren wij toelatingsgesprekken met iedere potentiële kandidaat. Is deze student gemotiveerd en getalenteerd genoeg om de Nyenrode Experience aan te kunnen? Wordt diegene een gewaardeerd lid van de Nyenrode community? It takes one to know one.

Advisory board

Als Nyenrodiaan met de nodige ervaring wil jij misschien wel meedenken over de toekomst van onze prachtige universiteit. Schuif een aantal keer per jaar aan in de boardroom en denk mee.

Contact

Wil je onze prachtige universiteit helpen? Neem dan contact op met Heleen van Hall, dan kijken we samen hoe jouw bijdrage het beste tot zijn recht zou komen. Wil je wel helpen, maar heb je geen tijd? Geld doneren kan ook, geef bijvoorbeeld aan erfgoed, scholarships of impactvol onderzoek.  


Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Alumni Relations, External Relations & Fundraising