Word gastspreker

Regelmatig zijn we op zoek naar Nyenrodianen met een flinke dosis praktijkervaring, tijd en motivatie om onze studenten op weg te helpen.

Actieve alumni kunnen als gastspreker op allerlei manieren helpen. Ze kunnen een gastcollege verzorgen, bijdragen aan de Ondernemend Nyenrode Podcast of hun ervaringen delen met kleine groepjes studenten.

Breakfast Sessions

Deel tijdens een ontbijtsessie een casus uit jouw organisatie met een select gezelschap van maximaal 21 gemotiveerde studenten. Zij gaan ter plekke aan de slag met je vraagstuk en geven je bruikbaar advies mee naar huis. 

Lunch with the CEO 

Kom lunchen in het Kasteel met maximaal 10 gemotiveerde studenten. Onder het genot van een broodje krijgen studenten de kans om je van alles te vragen. Over je organisatie, je carrière en wat er verder relevant is, voor hen en voor jou.

Ondernemend Nyenrode Podcast 

Ambitieuze, nieuwsgierige studenten vragen succesvolle ondernemers en CEO’s het hemd van het lijf in de Ondernemend Nyenrode Podcast. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker en wat hebben ze daarvan geleerd? Meld je aan en draag je kennis over.

Meet the CEO 

Ontvang een groep fulltime MBA studenten bij jouw organisatie. Deel jouw geleerde lessen die naar het CEO-schap hebben geleid en je visie op je organisatie. Vervolgens presenteren de studenten hun kijk op de toekomst van jouw bedrijf of een specifiek onderwerp dat jij kunt aangeven. Zo leren studenten van jouw ervaring en krijg jij een frisse blik op je bedrijf. 

Lees hier meer over hoe dit in zijn werk gaat (Engels). 

Maintable

Wie kent de prachtige traditie Maintable niet! Onlangs gelukkig weer in ere hersteld. Iedere dinsdag staat er een andere alumnus achter het katheder. Wil je onze studenten de kans geven om ook van jouw verhaal te leren?  Laat het weten via maintable@nyenrode.nl. 


Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Alumni Relations, External Relations & Fundraising