Overheid en zorg

Vergroot je vermogen tot verbetering, verandering en transformatie

Creëer impact met een maatwerkprogramma, ontwikkeld voor je eigen organisatie

Ben jij werkzaam bij een gemeente, provincie, in het onderwijs, rijksoverheid, ZBO, NGO of zorginstelling? Zoek je praktische vernieuwing en verandering gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) kennis? Maak kennis met de Maatwerk & Incompany programma’s van Nyenrode op het gebied van leiderschap, professionalisering en organisatieontwikkeling.

Als verandering in jouw organisatie of in de samenwerking met andere organisaties nodig is, sta je als manager of bestuurder voor verschillende organisatievraagstukken. Wat is de impact van alle ontwikkelingen in jouw sector? Hoe blijf je kansen zien als veranderingen elkaar in hoog tempo opvolgen? En hoe vertaal je dit naar je eigen organisatie(model)?

Als ondernemer of manager kan je bij Nyenrode terecht voor een op jouw organisatie toegesneden versie van een bestaand bedrijfskundig (open) programma. Wanneer je voor een bijzondere organisatorische of commerciële uitdaging staat, kunnen we in co-creatie met jou en je team een geheel nieuw programma ontwikkelen. Het proces van samenwerking – van voorbereiding en uitvoering, tot tussentijdse en eindevaluaties – draagt in ruime mate bij aan adaptatie en borging.

Het team van programma-management en faculteit ontwikkelt in nauwe samenwerking met jou de leerinterventies. Hierbij houden we rekening met context, strategische doelstellingen, mensen én cultuur van de organisatie en jouw speelveld.

Maatwerk & Incompany op Nyenrode

  • Onderwijskundige interventies met impact, van masterclasses en leergangen tot expedities en traineeships
  • Betrokken en bevlogen hoogleraren en topsprekers met praktijkervaring
  • De nieuwste wetenschappelijke en praktische kennis en leervormen toegepast op jouw organisatie
  • Creatieve en innovatieve werkvormen en co-creatie in het Nyenrode Change Experience Lab
  • Voor organisaties, teams en leidinggevenden: van (young) executives tot bestuurders

Zet verandering in gang met impactvolle leerinterventies en krijg nieuwe inzichten. Pak gezamenlijk complexe problemen en lastige dilemma’s aan en vorm ze om tot begaanbare paden. Je bent in staat complexiteit en turbulente ontwikkelingen terug te brengen tot begrijpelijke scenario’s met een helder handelingsperspectief. Op Nyenrode creëer je samen verbinding tussen jullie keuzes en de maatschappelijke en economische context, met focus op de toekomst.

Contact

Nicoly Vermeulen

Nicoly Vermeulen

Programma directeur Overheid en Zorg