Zorg opleidingen

Sta op de frontgolf van ontwikkelingen in de zorg

Nyenrode Business Universiteit helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je rol, deskundigheid en leerbehoefte bieden wij een breed portfolio aan opleidingen binnen de zorg sector. 

Opleidingen voor de zorgprofessional

De focus in het programma Digitalisering in de zorg  ligt op professionals in de gezondheidszorg die met passie willen werken aan de verandering die het werken in de zorg verbetert. Het is bedoeld voor zorgprofessionals die een rol willen spelen in de digitale transformatie waarbij de zorgprofessional en niet de technologie centraal staat. 

Daarnaast bieden wij de Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg. De zorgsector staat voor een stevige opdracht. De toenemende zorgvraag legt grote druk op beschikbare capaciteit en beperkte budgetten dwingen tot anders kijken naar het zorgaanbod. Vanuit verschillende invalshoeken biedt de leergang inzicht, overzicht en concrete handvatten voor zorgbestuurders en (interim) zorgregisseurs om samenwerkingsverbanden te vernieuwen, te verbeteren en te versnellen.  Ontdek onze zorg opleidingen

  Gevonden: 1 opleidingen
  -content-presspage-com-uploads-865-500_emba-jpg Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

  Leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg

  > 10 dagen | Nederlands | Najaar 2024
  Vanuit verschillende invalshoeken biedt de leergang Regisseren van (regionale) samenwerking in de zorg inzicht, overzicht en concrete handvatten voor zorgbestuurders en zorgregisseurs om samenwerkingsverbanden te vernieuwen, te verbeteren en te versnellen.