Board Essentials

Serie verdiepende programma's voor bestuurders en commissarissen

Als bestuurder of commissaris moet je altijd up to date zijn van de actualiteit. Daarom heeft Nyenrode Business Universiteit de nieuwe serie 'Board Essentials' ontwikkeld. Permanente Educatie waarmee jij je als bestuurder of commissaris kan verdiepen in de actuele thema’s die in de boardroom spelen. 

Welke Board Essentials zijn er? 

Als bestuurder of commissaris kan je op de meest onverwachte momenten worden geconfronteerd met een crisis. Een gebeurtenis waarvan je de aard en omvang niet had voorzien, maar waar je wel mee om moet gaan. Wat kan je doen om een crisis te voorkomen en wat moet je doen als het zich voordoet? Het programma Fraude, (non-) Compliance en Discontinuïteit geeft je als bestuurder of commissaris inzicht in de belangrijke bedreigingen en risico's van nu en consequenties van de keuzes daarin.

Ook behoort het programma Digitale Transformatie en Disruptieve Technologie tot de serie. Door nieuwe technologieën veranderen bedrijven radicaal. Robotisering, artificial general intelligence (zoals ChatGPT), big data, blockchain, quantum computing en internet of things zijn de gamechangers anno nu. Dat vraagt om nieuwe inzichten en nieuwe vormen van bestuur en toezicht. Het programma geeft je als bestuurder of commissaris inzicht in en kennis van de essentiële technologische trends van nu en de consequenties van de strategische keuzes daarin. 

Binnenkort wordt de serie Board Essentials uitbereid met programma's gericht op ESG, Cyber Security en Europa. 


  Ontdek Board Essentials

  Gevonden: 2 opleidingen
  Tech4boards_afbeelding Digitale Transformatie en Disruptieve Technologie

  Digitale Transformatie en Disruptieve Technologie

  < 10 dagen | Nederlands | 8 november 2023
  Het programma Digitale Transformatie en Disruptieve Technologie geeft je als bestuurder of commissaris inzicht in grote technologische trends en consequenties van de keuzes die daarmee samengaan.
  Maatwerk Fraude, (non-) Compliance en Discontinuïteit

  Fraude, (non-) Compliance en Discontinuïteit

  < 10 dagen | Nederlands | 30 oktober 2023
  Het programma Fraude, (non-) Compliance en Discontinuïteit geeft je als bestuurder of commissaris inzicht en verdieping in bedreigingen en risico's. Gebeurtenissen waarvan je de aard en omvang niet had voorzien, maar waar je wel mee om moet gaan.