Alumni Bibliotheek

Alumni Bibliotheek

Bij Nyenrode staan we voor jezelf blijven ontwikkelen en je kennis en vaardigheden blijven updaten: Life Long Learning. De kennis die we via onze (online) informatiebronnen hebben verzameld, delen we niet alleen graag met studenten maar ook met onze alumni. 

Wil jij als alumnus gebruik maken van de (online) informatiebronnen? Meld je dan aan voor de Nyenrode Alumni Bibliotheek. Met de Nyenrode Alumni Bibliotheek heb je niet alleen op de locaties in Amsterdam en Breukelen toegang tot de bibliotheek, maar kan je ook thuis inloggen en van de informatie gebruik maken. 

Hoe werkt het?

Lidmaatschap kost € 50,- per jaar. Je kan je lidmaatschap aanvragen via alumni@nyenrode.nl. Na registratie ontvang je jouw inlogcode en instructies voor toegang tot de library. Naast toegang tot de online databases Ebsco Alumni en Emerald online, heb je ook de mogelijkheid om boeken uit de Nyenrode bibliotheek te lenen. Per keer kan je maximaal vijf boeken tegelijk lenen. Het is mogelijk om deze per post te ontvangen en retourneren. 

De (online) collectie van de Nyenrode bibliotheek richt zich op de gebieden bedrijfskunde, management, marketing, accountancy en controlling. 

Heb je vragen? De Nyenrode medewerkers helpen je graag en bieden ondersteuning wanneer de bibliotheek open is.

Openingstijden bibliotheek

Vanaf 4 oktober 2021: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 – 17.00 uur
Telefoon: +31 346 291 310  
E-mail: library@nyenrode.nl

Let op: de Nyenrode Alumni Bibliotheek databases zijn alleen voor persoonlijk gebruik en niet bestemd voor commerciële doeleinden.

Contact

Bibliotheek

Nyenrode Library

Bibliotheek

Stay in Touch

Wellicht heb je onze mail gemist en wil je wel in contact blijven met ons en het laatste nieuws ontvangen, laat dan je e-mail, privé-adres en telefoonnummer achter.

Reconnect

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.