Dienstverlening

Laat je adviseren

Wil je betere zoekresultaten bereiken tijdens het gebruik van de online databases van de Nyenrodebibliotheek? Maak een afspraak voor advies met één van onze medewerkers. Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder.

Stel een tijdschrift-alert in

Wil je op de hoogte blijven van alle tijdschriften binnen jouw vakgebied? Maak dan gebruik van tijdschriftenattendering en bespaar kostbare onderzoekstijd. In onze online databases kun je persoonlijke journal alerts aanmaken.

Met deze ‘alerts’ ontvang je automatisch bericht via e-mail, wanneer er nieuwe afleveringen verschenen zijn. Je hebt deze mogelijkheid in de databases EBSCO, Emerald en Science Direct. Naar de informatiebronnen

Instructies

  1. Registreer om een persoonlijk profiel aan te maken.
  2. Kies de tab 'Journals & books'.
  3. Klik op de tijdschrifttitel.
  4. Klik op de link 'Alerts' bovenaan het scherm.
  5. Log in met e-mail en wachtwoord, als je nog niet ingelogd bent.

Online je eigen enquête maken

Online een enquête aanmaken via je webbrowser. Dat kan met de software van Qualtrics. Gebruik je Qualtrics voor het eerst? Vraag dan een 'Access Code' aan bij de Nyenrode bibliotheek. Je hebt deze code nodig om een account aan te maken in combinatie met je Nyenrode e-mailadres. Dit geldt alleen voor studenten en medewerkers. De eerste keer dat je naar Quatrics gaat, kies je voor de optie 'Don't have an account?'.

 

Contact

Bibliotheek

Nyenrode Library

Bibliotheek