Hotel

Kom overnachten op Nyenrode

Nyenrode biedt de mogelijkheid om te overnachten op het prachtige Landgoed. We bieden 99 comfortabele hotelkamers verspreid over twee gebouwen. Het Plesman Hotel en het Campus Hotel. Beiden bieden een ontspannen omgeving en een prachtig uitzicht over het bosrijke terrein.

Plesman Hotel

Het Plesman Hotel bestaat voornamelijk uit eenvoudige 1-persoonskamers. Er zijn enkele 2-persoonskamers met twee aparte bedden. Ook is er een gezellige lounge waar we onze hotelgasten een gratis kopje koffie of thee aanbieden. In onze leeskelder kan je heerlijk samen ontspannen en tv kijken. Hier vind je ook de bar en het ontbijtbuffet.

Campus Hotel

Het Campus Hotel beschikt over comfortabele, goed uitgeruste 2-persoonskamers met twee gescheiden bedden en een bureau. Op deze locatie bevinden zich geen gezamenlijke ruimten en horeca-faciliteiten.

Onze kamers

Alle kamers zijn voorzien van:

  • een flatscreen-televisie
  • een eigen badkamer met wastafel, föhn, toilet en douche
  • een waterkoker, koffie en thee
  • Gratis Wi-Fi

Let op: In beide gebouwen is geen lift aanwezig.

Receptie, ontbijt en hotelbar

De hotelreceptie bevindt zich in de Neelie Kroes-hal. Hier kan je in- en uitchecken en al je vragenstellen over je verblijf op Nyenrode. Bij de receptie kan alleen met pin en creditcard betaald worden.Tussen 07.30 uur tot 09.00 uur  serveren wij een continental breakfast in de Neelie Kroes Hal. Bij een gering aantal ontbijtaanvragen serveren wij een ontbijtpakket op de kamer. In het Plesman Hotel is ook een bar voor gasten aanwezig. Hier kan je na een lange dag terecht voor een drankje en hapjes. Bij voldoende bezetting is de bar geopend van 19.00 uur tot 01.00 uur.

Reserveren en prijzen

Prijzen collegejaar 2022/2023:

Overnachting 1-persoonskamer € 92,00*
Overnachting 2-persoonskamer € 103,00*
Ontbijt of ontbijtpakket p.p. € 14,35*
*Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en exclusief ontbijt en toeristenbelasting (€ 1,65 per persoon per nacht).

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om te overnachten op Nyenrode, neem dan contact op met onze servicedesk via servicedesk@nyenrode.nl of bel +31 (0) 346 - 291 234.

Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk