Sponsoring

MBK Accountancy

Kreston Netherlands

De leerstoel wordt gesponsord door Kreston Netherlands.


Over Kreston Netherlands

Kreston Netherlands is onderdeel van Kreston Global, een internationaal advies- en accountancynetwerk dat zich richt op het helpen van klanten om succesvol te zijn in elk land of elke markt waarin ze willen opereren. Het Kreston Global-samenwerkingsnetwerk richt zich daarbij op organisaties die zich in één of meerdere landen hebben gevestigd of naar het buitenland willen uitbreiden, op zoek zijn naar een alternatieve dienstverlener in meerdere gebieden, of particulieren met investeringen en activa die belasting, verhuizing of portefeuilleondersteuning nodig hebben. 

Het Kreston Netherlands netwerk bestaat uit de kantoren Kreston van Herwijnen, Bentacera, Kreston Grip, Kreston Lentink Audit, A&D Accountants & Belastingadviseurs, Van Velzen, Qwintess, De Beer Accountants & Belastingadviseurs en Lentink de Jonge Accountants & Adviseurs.

Kreston bestuursvoorzitter Gooitzen Boonstra

Bestuursvoorzitter Gooitzen Boonstra RA van Kreston Netherlands benadrukt het belang van aandacht voor het MKB segment: “Hoge kwaliteit van accountants en assistent-accountants is in deze snel veranderende wereld essentieel. Ook is de maatschappelijke rol van accountants sterk toegenomen. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt staan we voor een uitdaging. Mede door de samenwerking met Nyenrode op deze leerstoel gaan we deze uitdaging vol vertrouwen aan en kunnen wij onze rol blijvend en kwalitatief hoogstaand vervullen.”

Kreston bestuurslid Juanita Cid 

Juanita Cid is Accountant Partner bij Kreston Lentink Audit en verantwoordelijk voor compliance en vaktechniek en het internationale netwerk Kreston Global, waaronder Kreston Nederland valt. Binnen Kreston Nederland is zij bestuurslid: “We hechten grote waarde aan continue ontwikkeling van onze mensen. Met de leerstoel sturen we op nog meer synergie tussen de MKB kantoren zodat we nog beter worden. Deze samenwerking geeft hier een extra impuls aan, waar zowel onze collega’s als onze cliënten baat bij hebben.”