Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling voor Financials

Life Long Learning en PE programma's

Permanente Educatie voor Accountancy & Financials

De maatschappij verandert steeds sneller. Ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, techniek, maar ook maatschappelijke ontwikkelingen, volgen elkaar in hoog tempo op. Eerder opgedane kennis moet voortdurend geactualiseerd worden om zo up-to-date te blijven. Met de Life Long Learning programma's, waarmee je ook aan jouw permanente educatie doelen kan voldoen, houd je je kennis voortdurend actueel en blijf je daarmee relevant voor je klanten.

Life Long Learning is een belangrijk speerpunt binnen Nyenrode. Je hele leven lang staat in het teken van leren, hoe jong of oud je ook bent. Permanente Educatie valt hier ook onder. Wat je leert en hoe je leert, het verschilt per situatie. Het gaat daarbij niet alleen om vakkennis, maar ook om persoonlijke ontwikkeling. Nyenrode biedt een breed aanbod aan Permanente Educatie op het gebied van Vakkennis, Persoonlijke Ontwikkeling en Leiderschap.

Contact

Savio Snip

Programma-coördinator

PE-punten - Vakkennis

Gevonden: 9 opleidingen
Executive Education 15 Collegereeks Controller als Business Partner

Collegereeks Controller als Business Partner

< 10 dagen | Nederlands | 10 september 2024
In de collegereeks Controller als Business Partner werk je met experts aan je leidinggevende en strategische kwaliteiten.
Executive Education 6 Collegereeks Risk en Compliance

Collegereeks Risk en Compliance

< 10 dagen | Nederlands | 12 september 2024
Tijdens de collegereeks Risk en Compliance leren experts je op praktijkgerichte wijze hoe je orde op zaken stelt op het gebied van Risk en Compliance management.
Accountancy 2018 25-05-2018-25 ESG: impact op business, control en audit

ESG: impact op business, control en audit

< 10 dagen | Nederlands | 8 oktober 2024
Blended Class over de impact van ESG op organisaties ter voorbereiding op de adviserende en controlerende rol van Controllers en Accountants.
Controlling - Nyenrode ESG: measure the impact

ESG: measure the impact

< 10 dagen | Nederlands | 25 september 2024
Hoe identificeren we potentiële ESG-risico's bij besluitvorming en hoe kunnen we ze effectief opnemen in onze financiële verslaglegging?
Nyenrode Board & Governance 03-05-2023-22 - Copy Future proof Data-gedreven controle

Future proof Data-gedreven controle

> 10 dagen | Nederlands | 27 november 2023 (VOL)
Een masterclass voor accountants die voorloper willen zijn in data gedreven controle.
Professional Programs Nyenrode 12-06-2023-11 - header Advanced Project Control

Advanced Project Control

< 10 dagen | Nederlands | 4 september 2024
Het programma Project Control is een samenwerking tussen TriFinance en Nyenrode Business Universiteit en is speciaal ontworpen om je de vaardigheden en kennis te bieden die je nodig hebt om een betere projectcontroller te worden.
ESG - De scherpe randjes Masterclass: De scherpe randjes van ESG

Masterclass: De scherpe randjes van ESG

< 10 dagen | Nederlands | 16 april 2024
In één unieke middag delen 8 inspirerende sprekers uit de top hun eigen reis met ESG: Hoe brachten hun worstelingen naar een succes? Verrassende perspectieven en break-out sessies geven je alle tools in de ESG-transitie.
Premaster_Accountancy Business Driven Accountant

Business Driven Accountant

< 10 dagen | Nederlands | 17 september 2024
In de snel veranderde wereld van financiën en compliance is het van cruciaal belang voor accountants om verder te gaan dan louter cijfers en spreadsheets.
FiscaalRechtCollegezaal ESG Assurance and Leadership

ESG Assurance and Leadership

< 10 dagen | Nederlands | 8 juli 2024
Hoe kan je als Accountant het bestuur van een organisatie het beste ondersteunen en adviseren bij de ESG-transformatie?

PE-punten - Persoonlijke ontwikkeling en Leiderschap

Gevonden: 4 opleidingen
3 Leadership Essentials

Leadership Essentials

Deeltijd | Nederlands | 2 september 2024
In Leadership Essentials staat impactvol leiderschap centraal. Je leert als projectleider, adviseur of teamleider vanuit authentiek leiderschap mensen te mobiliseren richting een gezamenlijk doel door meer uit jezelf en de mensen om je heen te halen.
Nyenrode Board & Governance 03-05-2023-22 - Copy (2) Leadership Essentials- Summer Intensive

Leadership Essentials- Summer Intensive

Deeltijd | Nederlands | 3 juni 2024
In Leadership Essentials staat impactvol leiderschap centraal. Je leert als projectleider, adviseur of teamleider vanuit authentiek leiderschap mensen te mobiliseren richting een gezamenlijk doel door meer uit jezelf en de mensen om je heen te halen.
Nyenrode_HR-47 Senior Leadership Development Program

Senior Leadership Development Program

Deeltijd | Nederlands | 30 september 2024
In het Senior Leadership Development Program leer je als senior manager een strategie met succes te implementeren en ontwikkel persoonlijk leiderschap.
DigitaleTransformatie_Innovatie_ICT Leergang Financieel Leiderschap

Leergang Financieel Leiderschap

< 10 dagen | Nederlands | 2 oktober 2024
Organisaties veranderen en daarmee verandert ook de rol van de financiële manager. De hedendaagse financiële leider is strategisch business partner én neemt de organisatie en medewerkers mee naar een hoger niveau.

 

Accountants

Accountants zijn met ingang van 2021 verplicht een eigen PE-portfolio samen te stellen. Voor accountants die zichzelf leerdoelen op het gebied van vaktechniek, persoonlijke ontwikkeling of leiderschap hebben gesteld bieden onze opleidingen een goede invulling van bijbehorende leeractiviteiten.

Bij het desbetreffende programma vind je alle relevante informatie. Onder het tabje ‘inhoud’ staat het centrale leerdoel van de opleiding waarmee je een koppeling maakt met je eigen leerdoelen. Een indicatie van de tijdsinvestering staat bij elk programma benoemd in PE uren.

Controllers

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) gaat uit van ‘de eigen verantwoordelijkheid van de registercontroller in het op peil houden van zijn vakkennis’. Een registercontroller kan dus zelf vaststellen of het onderwerp van de cursus op het financieel-economisch vakgebied ligt en/of deze bijdraagt aan zijn persoonlijke effectiviteit. ‘U bent volledig vrij in het kiezen van een aanbieder van cursussen, zolang de doelstelling van de PE-regeling in ogenschouw wordt genomen’, stelt de vereniging.

Registercontrollers zijn verplicht tot 40 uur studie per jaar. Iedere registercontroller moet dus 40 PE-punten behalen. Een eventueel teveel aan PE-punten mogen ze meenemen naar de volgende twee jaren (80 PE-punten). Ook kan het tekort van het jaar daarvoor worden ‘ingehaald’ met extra PE-punten.

*1 PE punt staat voor 60 minuten feitelijk didactisch contact. Er wordt naar beneden afgerond.