Petri Hofsté nieuwe voorzitter Stichting Nyenrode

18 december 2019
Over Nyenrode

Per 1 januari 2020 draagt drs. Jan Nooitgedagt RA het voorzitterschap van Stichting Nyenrode over aan drs. Petri Hofsté RA. Stichting Nyenrode heeft een toezichthoudende functie op het College van Bestuur en Nyenrode als universiteit.  

Onder de hoede van Nooitgedagt heeft Nyenrode haar governance gemoderniseerd, zijn investeringen gedaan in het landgoed en kasteel en is een basis gelegd voor een gezonde bedrijfsvoering van alle entiteiten op het landgoed.

Daarnaast heeft hij als voorzitter van de Stichting en aandeelhouder van Nyenrode Business Universiteit bijgedragen aan de strategievorming tot aan zijn vertrek.

Jan: “Mijn tijd als voorzitter bij Stichting Nyenrode was plezierig en zeer inspirerend. Het landgoed en de universiteit staan er goed voor en dat betekent dat ik met een gerust hart afscheid kan nemen. Ik dank mijn mede bestuursleden, het College van Bestuur en alle medewerkers van Nyenrode voor de goede samenwerking en kan terugkijken op een goede tijd. Ik wens Nyenrode en haar medewerkers het allerbeste voor de toekomst en ben erg blij dat Petri Hofsté de nieuwe voorzitter wordt.”

Petri Hofsté is sinds 2014 bestuurslid van Stichting Nyenrode en is blij het voorzitterschap over te mogen nemen:

“Ik vind het een eer het stokje van Jan als voorzitter van het bestuur van de Stichting over te nemen. Dat is zeer boeiend en uitdagend in een tijd dat ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, geopolitiek en duurzaamheid, tot nieuwe verwachtingen leiden over ‘responsible leadership’ en daarmee over de opleidingen aan onze universiteit.”

Petri Hofsté bekleedt diverse functies als commissaris waaronder bij Achmea, Fugro, PON en de Rabobank. Ze heeft een opleiding in bedrijfskunde, bedrijfseconomie en accountancy. Petri is tevens een alumna van Nyenrode. 

Petri Hofste - van Verre december 2018

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.