Maatwerk / InCompany

Vergroot je vermogen tot verbetering, verandering en transformatie

Creëer impact met een maatwerkprogramma, ontwikkeld voor je eigen organisatie

Met de snel veranderende technologische en maatschappelijke ontwikkelingen is onze wereld groter, veranderlijker, complexer en on(be)grijpbaarder geworden. Deze veranderingen hebben invloed op organisaties én mensen. Het vraagt om nieuwe en wendbare manieren van organiseren, leidinggeven en veranderen. Het gaat om samenwerking in ecosystemen.

Als verandering in jouw organisatie of in de samenwerking met andere organisaties nodig is, sta je als manager of bestuurder voor verschillende organisatievraagstukken. Wat is de impact van alle ontwikkelingen in jouw sector? Hoe vertaal je dit naar je eigen organisatie(model)?  

Maar ook de ontwikkeling van je team is belangrijk. Hoe ontwikkel je het leiderschap van toptalent? Hoe zet je de mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee? Welke keuzes moeten worden gemaakt in de snelle, complexe omgeving waarin je organisatie zich bevindt? Overzie je het gehele speelveld?

De onderwijsfilosofie van Nyenrode Business Universiteit is gebaseerd op drie nauw verbonden pijlers: leadership, entrepreneurship & stewardship. Docenten zijn sterk gericht op het verbinden van wetenschappelijk onderzoek met de dagelijkse werkpraktijk en persoonlijk leiderschap. Met onze maatwerk en incompany programma’s vergroot je jouw vermogen om met je organisatie snel stappen vooruit te maken. Wees klaar voor de toekomst.

Maatwerk & Incompany op Nyenrode

  • Onderwijskundige interventies met impact, van masterclasses en leergangen tot expedities en traineeships
  • Betrokken en bevlogen hoogleraren en topsprekers met praktijkervaring
  • De nieuwste wetenschappelijke en praktische kennis en leervormen toegepast op jouw organisatie
  • Creatieve en innovatieve werkvormen en co-creatie in het Nyenrode Change Experience Lab
  • Voor organisaties, teams en leidinggevenden: van (young) executives tot bestuurders

Zet verandering in gang met impactvolle leerinterventies en krijg nieuwe inzichten. Pak gezamenlijk complexe problemen en lastige dilemma’s aan en vorm ze om tot begaanbare paden. Je bent in staat complexiteit en turbulente ontwikkelingen terug te brengen tot begrijpelijke scenario’s met een helder handelingsperspectief. Op Nyenrode creëer je samen verbinding tussen jullie keuzes en de maatschappelijke en economische context, met focus op de toekomst.

Opereer je in de publieke sector, gezondheidszorg, financiële of zakelijke dienstverlening, of het bedrijfsleven? Zoek je praktische vernieuwing en verandering gebaseerd op de laatste (wetenschappelijke) kennis? Maak kennis met de Maatwerk & Incompany programma’s van Nyenrode op het gebied van leiderschap, professionalisering en organisatieontwikkeling. Ook vaktechnische en sectorspecifieke programma’s in samenwerking met partners en klanten zijn mogelijk. Van kortlopende kennisupdates en masterclasses tot intensieve en langer lopende veranderprogramma’s. Ze zijn allemaal gericht op blijvende transformatie van je organisatie: de beste op maat gesneden leer- en ontwikkeloplossingen vind je op Nyenrode. Neem vandaag nog contact op om jouw uitdaging vrijblijvens te bespreken.

Contact

Jessica Peters-Hondelink MA MPIM

Programma directeur EEOD Customized & Industry Focused Solutions