Business Processes and Technology - MBA module Business & IT

Breukelen
17 maart 2022
3 x 2 dagen
6-8 uur per week (excl. college)
Engels
€ 6.395 (btw vrij)
Bachelor (WO), Master (HBO), Master (WO), Bachelor (HBO)

Business Processes and Technology

Technologie digitaliseert en transformeert bedrijfsprocessen. Dit leidt tot veranderde klantervaring door nieuwe manieren van omgaan met klanten. Hoe kunnen bedrijfsprocessen getransformeerd worden? Kunnen de bedrijfsprocessen in jouw organisatie efficiënter, effectiever en klantvriendelijker? Of wordt je bedrijf sterk beïnvloed door technologische ontwikkelingen en is transformatie een vereiste om te overleven?

Wat levert het je op?

 • meer inzicht in bedrijfsprocessen en de rol die technologie daarin speelt;
 • een helder beeld van de evaluatiecriteria voor bedrijfsprocessen;
 • je leert hoe je bedrijfsprocessen nog beter aanstuurt, verbetert en implementeert;
 • je gaat aan de slag gaan om een bedrijfsproces uit je eigen praktijk te transformeren. Hierin stel je je verbeteringen van een gekozen kernproces voor bij het hoger management.
Deze module is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Business & IT. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.

  
 • Werkveld deelnemer staat centraal
 • Ontwikkelen door ook van elkaar te leren
 • Creëer je eigen MBA en bepaal jouw tempo

Wat ga je doen?

De module Business Processes and Technology staat in het teken van bedrijfsprocessen en de rol die technologie daarin speelt. Deelnemers willen graag een vernieuwende en bredere visie op het gebied van management en ondernemen en inzicht in actuele management theorieën/concepten. Door de interactieve colleges stimuleren we deelnemers om hiermee aan de slag te gaan. De module bestaat uit 3 blokken:

 • Algemene concepten bedrijfsprocessen en technologie
 • Verbeteren van bedrijfsprocessen en technologie
 • Technologie-innovatie, ICT-architectuur en architectuur

Stel zelf je MBA samen

We begrijpen dat het combineren van werk, studie en privéleven best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA (minimaal 2 specialisatiemodules, 6 basismodules, de internationale studiereis en de MBA thesis)

Wil je alleen deze module volgen? Dat is dus mogelijk!

Wil je meer weten over de inhoud van de module of het Modulair MBA programma? Kom naar een belevingssessie. Of neem voor persoonlijk advies contact op met onze programma-adviseurs.

Wat zijn de toelatingseisen?

Voor de module Business Processes and Technology ben je toelaatbaar:

  • Met tenminste 5 jaar werkervaring als (algemeen) manager of in een invloedrijke/ strategische positie
  • Met tenminste aantoonbaar hbo werk-en denkniveau
  • Als je affiniteit hebt met de IT-sector
  • Met voldoende kennis van de Engelse taal

   Belevingssessie

   Als je erover denkt om met deze module te starten, kom dan bij ons langs voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en krijgt een beeld van hoe zij hun studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

   Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

   Data en tijden

   Blok 1
   17 maart 2022 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   18 maart 2022 van 09:00 - 17:00 uur

   Blok 2
   13 april 2022 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   14 april 2022 van 09:00 - 17:00 uur

   Blok 3
   18 mei 2022 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   19 mei 2022 van 09:00 - 17:00 uur

   Uiterste aanmelddatum 21 februari 2022. Wacht niet te lang, we werken met een maximum aantal deelnemers.

   Meld je aan

   Enthousiast over de module Marketing, Innovation and Technology? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken. Belangrijk event om alvast te noteren in jouw agenda is de Introductiebijeenkomst, Deze is op 7 maart 2022 van 15:00 - 20:00 uur.

    

   Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

   Investering

   De investering voor deze module is € 6.395 (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

   Financiering

   De kosten van deze module zijn in 2021 nog fiscaal aftrekbaar. Wacht daarom niet te lang met inschrijven. Neem contact op met Daphne of Berend voor meer informatie.

   Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.