Business Processes and Technology - MBA module Business & IT

Breukelen
27 maart 2024
3 x 2 dagen
6-8 uur per week (excl. college)
Engels
€ 7.145,- (btw vrij)

Deze module start in het voorjaar van 2024. Wil je graag nu al starten met een module gericht op jouw vakgebied? Klik  hier voor een overzicht van de overige modules van de track Business & IT die starten in het najaar.

 • Werkveld deelnemer staat centraal
 • Ontwikkelen door ook van elkaar te leren
 • Tastbaar resultaat door inbreng eigen casus

Klanten en gebruikers stellen steeds hogere eisen aan de producten en diensten die ze afnemen, van bedrijven en overheden. Organisaties moeten dan ook continu hun bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren om hun afnemers tevreden te houden. Deze processen moeten tegelijkertijd waarde voor de klant creëren en effectief en efficiënt zijn. In het huidige digitale tijdperk worden bedrijfsprocessen door technologie gevormd en getransformeerd. Maar hoe bepalen we welke technologie te gebruiken? Hoe hervormen we bedrijfsprocessen voor het beste resultaat? Op deze vragen krijg je in de module Business Processes & Technology antwoord.


Verbeter bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie

In onze module Business Processes & Technology leer je alles over de basis van bedrijfsprocessen en de rol van digitale technologieën. Door een praktijkgerichte aanpak reiken we je de handvatten aan om een leiderschapsrol te pakken in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Bovendien dagen we je in de eindopdracht van deze module uit om een proces binnen jouw organisatie drastisch te verbeteren. Dit leidt tot een tastbaar resultaat waar jij en je bedrijf direct van profiteren. 

Deze module maakt deel uit van de Engelstalige Modular Executive MBA Business & IT en kent daardoor een internationaal karakter. 

Wat ga je doen?

In de module Business Processes & Technology ontwikkel je de vaardigheden om bedrijfsprocessen te evalueren en verbeteren binnen je eigen organisatie, waarbij een nadruk ligt op technologische innovaties. Je brengt het geleerde direct in de praktijk, waardoor je meteen profiteert van de opgedane kennis.

De module bestaat uit drie blokken:

 • Foundations and concepts of business processes and technology
 • Improving business processes and technology
 • Realization of business process improvements and transformation


Wat levert het je op?

 • Je ontwikkelt een breder begrip van bedrijfsprocessen en de rol die technologie speelt
 • Je bent in staat om bedrijfsprocessen te analyseren en evalueren
 • Je doet ervaring om met het verbeteren en actualiseren van bedrijfsprocessen
 • Je ontwikkelt overtuigvaardigheden in de boardroom
 • Je voert verbetering van een bedrijfsproces binnen je eigen organisatie uit

Na het succesvol afronden van de module ontvang je een certificaat.


Waarom kiezen voor een module van de Modulair Executive MBA?

De module Business Processes & Technology is een onderdeel van de Modulair Executive MBA in Business & IT maar is los te volgen. Wil je alleen deze module volgen? Dat is dus mogelijk! Na succesvol afronden van de module ontvang je een certificaat. Smaakt het echter naar meer en wil je na deze module nog meer modules volgen of zelfs gaan voor een volledige MBA? Dat is ook mogelijk. Voor het behalen van je MBA-titel volg je zes basismodules, minimaal twee specialisatiemodules, de internationale studiereis en de MBA thesis.


Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van de module of het Modulair Executive MBA programma? Download de brochure, kom naar een belevingssessie of neem voor persoonlijk advies contact op met onze programma-adviseurs.

Wat zijn de toelatingseisen?

   Om toelaatbaar te zijn heb je minimaal nodig:

   • een afgeronde academische, hbo- of gelijkwaardige opleiding (bachelor of master diploma)
   • minimaal vijf jaar strategische ervaring als manager, bestuurder, ondernemer of in een andere invloedrijke rol
   • Engelse lees- en luistervaardigheid

   Belevingssessie

   Als je erover denkt om met deze module te starten, kom dan bij ons langs voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en krijgt een beeld van hoe zij hun studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

   Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

   Data en tijden

   Blok 1

   27 maart 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   28 maart 2024 van 09:00 -17:00 uur

   Blok 2
   16 mei 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   17 mei 2024 van 09:00 - 17:00 uur

   Blok 3
   18 juni 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
   19 juni 2024 van 09:00 - 17:00 uur

   Uiterste aanmelddatum is 5 maart 2024. Wacht niet te lang, we werken met een maximum aantal deelnemers.

   Enthousiast? Meld je aan

   Enthousiast over de module Business Processes and Technology ? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken.

   Introductiebijeenkomst

   Is dit je eerste module? Noteer dan alvast in jouw agenda de Introductiebijeenkomst voor nieuwe deelnemers, deze is op 4 maart 2024 van 15:00 - 18:15 uur (exclusief diner).

   * Door je aan te melden voor deze opleiding ga je akkoord met de geldende voorwaarden en reglementen van Nyenrode en met de onderwijs- en examenregeling (rules & regulations) van deze opleiding.

    


    

   Investering

   De investering voor deze module is € 7.145,- (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

   *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.