Change Management and Organizational Development - MBA module Business & IT

Breukelen
26 September 2024
22 augustus 2024
3 x 2 dagen
6-8 uur per week (excl. college)
Engels
€ 7.145,- (btw vrij)

Wil je graag snel starten met een module van de Modulair Executive MBA in Business & IT? Klik hier voor een overzicht van de modules die in het najaar starten.

 • Werkveld deelnemer staat centraal
 • Ontwikkelen door ook van elkaar te leren
 • Creëer je eigen MBA en bepaal jouw tempo

In de module Change Management and Organizational Development ligt de focus op het leidinggeven als algemeen of lijnmanager in een veranderende organisatie. De grootste kunst hierbij is het veranderen van het gedrag van mensen. In deze module leer je organisatieveranderingen in gang te zetten en ontwikkel je je managementvaardigheden om jouw organisatie in staat te stellen om topprestaties te leveren.

Wat levert het je op?

 • Je raakt vertrouwd met de theorie en praktijk van het sturen van mensen in organisaties als algemeen en lijnmanager
 • Je krijgt inzicht en middelen om organisatieveranderingen te initiëren en succesvol te begeleiden
 • Door de interactieve colleges ga je heel praktijkgericht in op de strategische waarde en het gedrag van mensen

Deze module Change Management and Organizational Development is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Business & IT. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.

Wat ga je doen?

Change Management and Organizational Development staat in het teken van het initiëren en begeleiden van veranderingen binnen de organisatie en de rol van je mensen in dit process.

Deelnemers willen graag een vernieuwende en bredere visie op het gebied van management en ondernemen en inzicht in actuele management theorieën/concepten. Door de interactieve colleges stimuleren we deelnemers om hiermee aan de slag te gaan. De module bestaat uit 3 blokken:

 • Word een zakelijk adviseur
 • Mensen managen
 • Organisatietransformatie begeleiden / leiden

Stel zelf je MBA samen

De module Change Management and Organizational Development is onderdeel van de Modulair Executive MBA, track Business & IT. Bij het Modulair Executive MBA-programma volg je één of meerdere modules of een volledig MBA. Aan jou de keuze.  Wil je alleen deze module over change management volgen? Dat kan!

Meer informatie

Wil je nog graag wat meer informatie ontvangen over de module rondom change management en het modulaire MBA-programma, download dan de brochure of meld je aan voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

 

 

   Wat zijn de toelatingseisen?

    • Minimaal vijf jaar strategische ervaring als manager, bestuurder, ondernemer of in een andere invloedrijke rol.
    • Minimaal een afgeronde bachelor (hbo/wo) of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
    • Beheersing van de Engelse taal.

   Meld je aan

   Enthousiast over de module Change Management and Organizational Development? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken. 

   Data en tijden:

   Blok 1:
   September 26, 2024 - 09:00-22:00 (incl. dinner)
   September 27, 2024 - 09:00-17:00

   Blok 2:
   November 4, 2024- 09:00-22:00 (incl. dinner)
   November 5, 2024 - 09:00-17:00

   Blok 3:
   December 3, 2024 - 09:00-22:00 (incl. diner)
   December 4, 2024 - 09:00-17:00

   Application deadline: Augustus 29, 2024

    

   Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

    

   Investering

   De investering voor deze module is € 7.145,- (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

   *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.