Modulair Executive MBA - Thesis BIT

Breukelen
na afronden van alle andere modules
12 maanden
8-10 uur per week
Engels
€ 9.345,- (btw vrij)

Modulair Executive MBA - Thesis

Je sluit het volledige Modulaire MBA programma af met het schrijven van een scriptie. Het onderwerp is een door jou gekozen praktisch managementvraagstuk, dat je op wetenschappelijk onderbouwde manier onderzoekt. De resultaten uit het onderzoek vertaal je naar aanbevelingen voor je organisatie. Met deze module kan je starten, als je alle andere modules hebt afgerond. Na het afronden van je scriptie, ontvang je een geaccrediteerd MBA-diploma.

Wat levert het je op?

 • een academisch en praktisch toepasbaar onderzoek
 • zicht op de ontwikkeling van persoonlijke competenties
 • een geaccrediteerd MBA-diploma
 • Inhoud scriptie afgestemd op werkveld deelnemer
 • Persoonlijke begeleiding
 • Modulaire opzet programma

Wat ga je doen?

De thesis staat in het teken van een praktisch managementvraagstuk uit je eigen organisatie. Het resultaat moet zowel academisch verantwoord als praktisch bruikbaar zijn. De eindpresentatie en verdediging van je scriptie geven daarnaast ook zicht op de ontwikkeling van je persoonlijke competenties. 

De module rond je binnen 12 maanden af en bestaat uit:

 • het formuleren en verifieren van de onderzoeksvraag;
 • het schrijven van de scriptie;
 • scriptie presenteren en verdedigen.

Tijdens het schrijven van de scriptie krijg je persoonlijke begeleiding.

Stel zelf je MBA samen

We begrijpen dat het combineren van werk, studie en privéleven best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA (minimaal 2 specialisatiemodules, 6 basismodules, de internationale studiereis en de MBA thesis)

Wil je meer weten over de inhoud van de module of het Modulair MBA programma? Kom naar een belevingssessie. Of neem voor persoonlijk advies contact op met onze programma-adviseurs via telefoonnummer +31 346 291 001 of mail mmba@nyenrode.nl.

Wat zijn de toelatingseisen?

De MBA Thesis mag je doen:

  • een afgeronde academische, hbo- of gelijkwaardige opleiding (bachelor of master diploma)
  • minimaal vijf jaar strategische ervaring als manager, bestuurder, ondernemer of in een andere invloedrijke rol
  • Engelse lees- en luistervaardigheid 

Belevingssessie

Als je erover denkt om met deze module te starten, kom dan bij ons langs voor een belevingssessie.Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin  we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

Meld je aan

Enthousiast over de Modulair Executive MBA bij Nyenrode? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Investering

De investering voor deze module is €9.345,- (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.