Strategy and Business Transformation - MBA module Business & Sustainable Transitions

Breukelen
18 september 2024
18 augustus 2023
3 x 2 dagen
6-8 uur per week (excl. college)
Nederlands
€ 7.145,- (btw vrij)

Strategy and Business Transformation

Bedrijven moeten hun strategie continu blijven aanpassen om kansen te grijpen die ontstaan door vernieuwende en alles-veranderende technologie en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Nieuwe innovatieve concepten overspoelen de markt en transformeren bijvoorbeeld de energiesector en voedselindustrie.

Kijk bijvoorbeeld naar de nieuwe bedrijfsmodellen zoals die van Picnic, introductie van snackgroenten of het succes van duurzame initiatieven zoals Tony's Chocolonely and Moyee Coffee.

Gevestigde spelers in het veld kunnen op vele manieren reageren, maar met niet reageren liggen ze straks uit de markt. Innovatie is belangrijk in deze industrie, maar zonder ervaring en de juiste mind-set is innovatie en (te) harde noot om te kraken.

 • Werkveld deelnemer staat centraal
 • Ontwikkelen door ook van elkaar te leren
 • Creëer je eigen MBA en bepaal jouw tempo

Wat levert het je op?

 • De laatste inzichten in strategieformulering en implementatie, op basis van de huidige disruptieve ontwikkelingen;
 • Je leert strategieën om je bedrijf in een dynamische markt te verankeren;
 • Aanpak van een strategische vraagstuk vanuit de eigen organisatie aan de hand van de meest actuele theorieën over strategie, bedrijfsmodellen, innovatiemanagement en netwerkorganisaties.
Deze module is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Business & Sustainable Transitions. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.

Wat ga je doen?

In de module Strategy and Business Transformation werk je samen met de andere deelnemers aan verschillende uitdagingen binnen het brede spectrum aan duurzaamheids-gerelateerde problemen in de wereld. De module bestaat uit 3 blokken:

 • Strategy formulation
 • Strategic alignment
 • Business and market transformation

 

Stel zelf je MBA samen

De module is onderdeel van de Modulair Executive MBA, track Business & Sustainable Transitions.. Bij het Modulair Executive MBA-programma volg je één of meerdere modules of een volledig MBA. Aan jou de keuze.  Wil je alleen deze module volgen? Dat kan!

Meer informatie

Wil je nog graag wat meer informatie ontvangen over de module en het modulaire MBA-programma, download dan de brochure of meld je aan voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

Wat zijn de toelatingseisen?

 • Minimaal vijf jaar strategische ervaring als manager, bestuurder, ondernemer of in een andere invloedrijke rol.
 • Minimaal een afgeronde bachelor (hbo/wo) of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
 • Engelse lees- en luistervaardigheid.

Data en tijden

Blok 1

18 september 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
19 september 2024 van 09:00 -17:00 uur

Blok 2
2 oktober 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
3 oktober 2024 van 09:00 - 17:00 uur

Blok 3
27 november 2024 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
28 november 2024 van 09:00 - 17:00 uur

Uiterste aanmelddatum is 21 augustus 2024. Wacht niet te lang, we werken met een maximum aantal deelnemers.

Meld je aan

Enthousiast over de module Strategy and Business Transformation? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken. 

Is dit je eerste module? Noteer dan alvast in jouw agenda de Introductiebijeenkomst voor nieuwe deelnemers, deze is op 30 augustus van 14:00 - 18:00 uur.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Wat is de investering?

De investering voor deze module is € 7.145,- (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.