Online Sessie

Online belevingssessie | Advanced Management Program

4 juni 2024, 12:00
4 juni 2024, 13:00
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Online

 

Met het Advanced Management Program leer je als bestuurder, directeur of ondernemer op een afstand naar je eigen organisatie en jouw leiderschapsrol te kijken. Koers houden in de dagelijkse hectiek vraagt veel aandacht en energie. Tegelijkertijd verwacht je organisatie wel dat jij over de grenzen van de actualiteit heen kijkt en de juiste strategische keuzes maakt. Vanuit jouw rol heb jij de uitdagende taak de organisatie voor te bereiden op de volgende stap. 

Met dat doel delen we de nieuwste bedrijfskundige kennis met je, waar je concreet mee aan het werk gaat. Kennis vinden we echter niet genoeg. Je kijkt ook diepgaand naar je drijfveren en persoonlijkheid, om als leider het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen. 

Ben je benieuwd of het Advanced Management Program aansluit op jouw persoonlijke leerdoelen en ambitie? Meld je dan aan voor de online belevingssessie. Je maakt laagdrempelig kennis met de programma-manager, hoort de ervaringen van een oud-deelnemer en hebt de gelegenheid om al je inhoudelijke vragen te stellen.

Agenda

12.00 uur:
Welkomstwoord

12.05 uur:
Uitleg over het programma door programma-manager Miranda van der Kwaak

12.30 uur: 
In gesprek met een oud-deelnemer

12.45 uur:
Q&A