Dr. Çiğdem Vural Yavaş

Assistant professor
Çiğdem Vural Yavaş
  • Corporate Governance
  • Zakelijke en bedrijfsstrategie
  • Onderzoek voor bedrijfskunde
  • Bedrijfsfinanciën
Dr. Çiğdem Vural Yavaş is assistent professor Finance aan Nyenrode Business Universiteit. Ze maakt deel uit van Nyenrode's Faculty Research Center for Corporate Reporting, Finance & Tax. Haar belangrijkste onderzoeksgebieden zijn environmental, social en governance praktijken, corporate policies in onzekerheid, corporate governance en corporate finance.

Vural Yavaş's onderzoek is gepubliceerd in het Journal of Business Ethics, het Journal of Multinational Financial Management, en Corporate Social Responsibility and Environmental Management.

Vural Yavaş heeft een Ph.D. in financiën van de Bogazici University, Istanbul, en een Master of Science in financiële wiskunde van de Middle East Technical University, Ankara. Voor haar positie bij Nyenrode was ze assistent professor Finance aan de Kadir Has University, Istanbul, en werkte ze bij de Wetenschappelijke en Technologische Raad van Turkije.

Internationale activiteiten

Vural Yavaş neemt deel aan internationale conferenties en is co-auteur van papers met onderzoekers van universiteiten wereldwijd.

Interesses

Vural Yavaş houdt ervan om tijd door te brengen met haar gezin, te reizen en nieuwe plaatsen te ontdekken, trektochten te maken, te lezen en recepten uit verschillende culturen te koken.