Thu Anh Le Dang

PhD student
Thu Dang lowres
  • Innovatiemanagement
  • Ambidexterity Strategies
Pursuing a PhD is pursuing a Doctor of Philosophy and is also pursuing a Power of always Holding Dreams.

 

Thu Anh Le Dang is promovendus bij het Nyenrode Centre for Marketing & Supply Chain Management. Haar onderzoeksproject richt zich op hoe bedrijven innovatiecapaciteiten kunnen organiseren die tegelijkertijd nieuwe ideeën kunnen verkennen en bestaande ideeën kunnen benutten (ook ambidexteriteit genoemd) om met onzekerheid om te gaan, zich aan te passen aan verandering en innovatief te blijven. Het inzicht dat ze genereert, zal naar verwachting de innovatieprocessen van bedrijven verbeteren en bijdragen aan de uitdagingen van de 21e eeuw. Door dit zinvolle onderzoek is Dang er trots op een rol te spelen bij het verbeteren van de wereld met meer duurzame waarden voor de samenleving.

Dang behaalde twee bachelordiploma's in internationale bedrijfseconomie en Accounting aan de Foreign Trade University, Vietnam. Ze behaalde haar Master of Science in Economics and Finance aan de University of Bournemouth, UK. Na haar afstuderen werkte Dang vier jaar als belastingadviseur en accountant in het bankwezen en de financiële dienstverlening. Ze heeft ervaring met het leveren van belastingadviespakketten aan klanten uit verschillende sectoren en het implementeren van verschillende belangrijke projecten in het bankwezen.

Interesses

Dang dompelt zich graag onder in het prachtige landgoed Nyenrode en de spectaculaire kustlijnen in haar thuisland Vietnam.