Externe docenten

Nyenrode werkt met de applicatie Nétive. Op deze pagina willen wij je informeren over het proces zoals dit in Nétive verloopt.

Netive

 

Eerste keer inloggen

Als je eerste opdracht binnen Nétive is geregistreerd, ontvang je de inloggegevens via een e-mail waarbij de afzender ‘noreply@salesforce.com noreply@salesforce.com On Behalf Of VMS’ is.

Jouw gebruikersnaam lijkt op een e-mailadres maar kan alleen als inlognaam worden gebruikt. De aanmeldlink in de e-mail is maximaal 24 uur geldig en komt daarna te vervallen.

Als je jouw account niet binnen 24 uur hebt geactiveerd, kan je via netiveservicedesk@nyenrode.nl een nieuwe link aanvragen.

Bij de eerste inlog wordt gevraagd een zogenoemde Multi-Factor Authenticator (MFA) te installeren. Het gebruik van MFA vermindert de kans op een onrechtmatige inlog op jouw account.

We hebben al een aantal bij ons bekende gegevens in Nétive opgeslagen. We vragen jou om éénmalig jouw gegevens te controleren. Wil je, waar nodig, de gegevens aanpassen en aanvullen? Een handleiding voor de in te vullen velden voegen we als bijlage bij. 

 

De handleidingen zijn per processtap uitgewerkt. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met netiveservicedesk@nyenrode.nl of met jouw eigen contactpersoon binnen Nyenrode.