Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

Voor het vijfde jaar op rij als beste gewaardeerd

30 augustus 2017

Voor het vijfde jaar achtereen waarderen de deelnemers van de Open Executive Programs van Nyenrode Business Universiteit als beste van Nederland, blijkt uit de ranking van de Financial Times. Daarnaast is Nyenrode twee plaatsen gestegen in de ranking ten opzichte van 2016 en staat nu op plaats 48 van de FT-education ranking best open enrollment programs wereldwijd.

Staan voor kwaliteit

“Natuurlijk zijn we er heel trots op dat we deze positie niet alleen prolongeren, maar weer een stukje beter presteren dan het jaar ervoor,” zegt prof. dr. Leen Paape, Dean van Nyenrode Business Universiteit en eindverantwoordelijk voor Executive Education op Nyenrode. “Onze deelnemers vinden bij Nyenrode een omgeving waarin ze het beste uit henzelf kunnen halen om uiteindelijk hun doelen te bereiken. Wij staan voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en een persoonlijke benadering. Het is mooi dat gewaardeerd te zien in deze belangrijke wereldwijde ranking.”

Praktijkgericht

De aanpak van Nyenrode onderscheidt zich door de combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling. Hiermee kunnen deelnemers de aangereikte theorie en inzichten direct op hun eigen manier toepassen in de praktijk. Nyenrode heeft Open Executive Programs op het gebied van Board & Governance en Leadership & General Management voor de professionele ontwikkeling van junior manager tot aan de boardroom. Daarnaast biedt Nyenrode meer dan 90 korte courses en masterclasses voor professionals in diverse vakgebieden en sectoren.

Meer informatie over Nyenrode Executive Education & Organizational Development op www.executiveeducation.nl.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.