Hindernisbaan op Nyenrode!

Hindernisbaan op Nyenrode!

11 februari 2020
Over Nyenrode

Nyenrode wil studenten stimuleren meer te sporten en gezonder te leven. Daartoe zijn meerdere initiatieven genomen. Nyenrode heeft onlangs sporttoestellen aangeschaft en wil deze graag buiten naast het rugbyveld plaatsen. Het is een stormbaan die voor iedereen geschikt is en ingezet kan worden voor krachtraining, maar ook voor oefeningen op het gebied van leiderschap en samenwerking.

Om dit op een zo veilig mogelijke en duurzame manier in te zetten dient de grond val dempend gemaakt te worden en gebeurt de plaatsing door een gecertificeerd bedrijf. De kosten van plaatsing vallen hierdoor helaas hoger uit dan verwacht. In totaal kost de plaatsing van de toestellen € 30.000,. Nyenrode heeft dit jaar € 15.000,- beschikbaar voor de plaatsing. Stichting Nyenrode Fonds kan daarom nog wel wat hulp gebruiken met de overige €15.000,-.

Wij zijn op zoek naar mensen, die net als wij, sport op Nyenrode een warm hart toedragen. Mensen die bereid zijn en de mogelijkheid hebben een bijdrage te leveren aan een gezond lichaam en dito geest van onze studenten. Of wellicht kun je ons in contact brengen met een mogelijke sponsor. Uiteraard zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld bedrijven om hun betrokkenheid zichtbaar te maken.

Ben je enthousiast geworden en / of weet jij iemand die ons zou kunnen en willen helpen om de sporttoestellen te plaatsen, neem dan contact op met Tanja Visser (06-57553424) of met Tessa van den Boogaard (06-10775530) of mail naar nf@nyenrode.nl.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.