Informatie omtrent het coronavirus

4 maart 2020
Over Nyenrode

Afgelopen periode zijn door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM meer coronavirus (COVID-19) patiënten in Nederland gemeld. We houden de actuele ontwikkelingen nauwgezet bij. Nyenrode volgt de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de GGD Regio Utrecht

Al onze activiteiten – colleges, tentamens, masterclasses en overige bijeenkomsten in Breukelen en Amsterdam -  gaan gewoon door. Wanneer er onverhoopt wijzigingen zijn, wordt er contact opgenomen met deelnemers, studenten en/of medewerkers. 

Kom niet naar Nyenrode als je:
• onlangs naar een getroffen land bent gereisd en je ziek voelt met koorts, hoest of moeite hebt met ademhalen;
• in contact bent geweest met een patiënt met het coronavirus, en je ziek voelt met koorts, hoest of moeite hebt met ademhalen.
Blijf in dat geval thuis en neem direct telefonisch contact op met je huisarts of de GGD. 

Ben je student of deelnemer, heb je bovengenoemde gezondheidsklachten en heb je aanwezigheidsplicht (college, tentamen)? Neem in dat geval contact op met programmamanagement.

Ben je medewerker of gastdocent en heb je deze klachten? Meld je in dat geval ziek bij je leidinggevende of de programma-coördinator.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.