Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

30 augustus 2017

Waardengedreven ondernemerschap
Dit jaar wordt de lezing uitgesproken door prof. dr. André Nijhof, hoogleraar Duurzaamheid en Stewardship van Nyenrode Business Universiteit. André Nijhof zal spreken over de rol van medewerkers in het waardengedreven ondernemerschap. Het werken aan MVO biedt de kans om bij medewerkers de trots en beleving bij het werk te versterken, maar nog niet alle bedrijven zien dit in.

Succesvol MVO-beleid
Birgitta Kramer, Manager Duurzaamheid van Vitens, ‘MVO manager van het jaar 2015' spreekt over de praktische uitdagingen en kansen die zich voordoen als MVO en bedrijfscultuur elkaar raken of kruisen. Gerwin de Vries, Directeur van drukkerij Zalsman Kampen, het ‘vitaalste bedrijf van Nederland 2016', gaat in op het geheim van betrokken en intrinsiek gemotiveerde medewerkers en de effecten hiervan op de prestaties van het bedrijf.

Henk van Luijk Lezing
Met de Henk van Luijk Lezing willen de organisatoren jaarlijks een stimulans geven aan het onderwerp bedrijfsethiek. De lezing is in 2010 geïntroduceerd ter nagedachtenis van Henk van Luijk, de nestor van de Nederlandse bedrijfsethiek. De lezing is bedoeld voor relaties en partners van MVO Nederland, Nyenrode Business Universiteit en VNO-NCW, alsmede voor geïnteresseerden in het onderwerp bedrijfsethiek.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.