Nieuw jasje voor Ondernemend Nyenrode Podcast

"Wij kijken ernaar uit om ambitieuze studenten, nieuwsgierige professionals en onze luisteraars te inspireren."

7 april 2022
Community

Ondernemend Nyenrode is een van oudste commissies van de NCV, de studentenvereniging van Nyenrode Business Universiteit. In samenwerking met Nyenrode lanceerde deze commissie in het najaar van 2021 een eerste reeks inspirerende podcasts die de luisteraar meenemen in het leven van succesvolle en bevlogen ondernemers en ceo’s.

Inmiddels is het nieuwe bestuur aangetreden en verheugen zij zich om de luisteraar mee te nemen in een nieuwe reeks enthousiaste en inspirerende verhalen van ondernemers: “We blijven kritisch, nieuwsgierig en een tikkeltje joviaal”, aldus het nieuwe bestuur.

Een gedeelde passie

De studenten zoomen samen met de gasten in op de reis van student tot succes. Wat is hun geheim? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? Kortom, een duik in het levensverhaal van succesvolle ondernemers.

Het bestuur van Ondernemend Nyenrode, bestaande uit Renske Haafkes, Joep Toebes, Coen van den Berg, Kim Janssen, Quinten Haast, Max Kasmani en Bart-Jan Bootsman, gaat in deze nieuwe reeks opnieuw opzoek naar de verbinding met het bedrijfsleven, de studenten en alumni van Nyenrode.

Tony’s Chocolonely, Coca Cola en United Wardrobe  

''Het idee van de podcast is om kennis, ervaringen én inspiratie te delen, voor studenten door studenten”, aldus Renske Haafkes, voorzitter van Ondernemend Nyenrode. “Dit seizoen ontdekken wij onder andere het authentieke ondernemersverhaal van Thijs Verheul, oprichter United Wardrobe, verkocht aan Vinted), Henk Jan Beltman, bestuursvoorzitter Tony’s Chocolonely en Jaap Wassink, vicepresident Coca-Cola Nederland.”

“Na het succes van de eerste reeks podcasts, gieten wij er een nieuw sausje over en kijken wij ernaar uit om ambitieuze studenten, nieuwsgierige professionals en onze luisteraars te inspireren.''

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.