Leiders in finance: Nyenrode en Laudame intensiveren strategische samenwerking

“Nyenrode en Laudame herkennen zich in elkaars kernwaarden, visie en ambities"

16 november 2023
Over Nyenrode

Nyenrode Business Universiteit en Laudame Financials hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst ondertekend om beter in te spelen op de snel veranderende dynamiek binnen het werkveld van controllers. 

Groepsfoto Nyenrode met Laudame FinancialsDe dagelijkse praktijk van controllers ondergaat ingrijpende veranderingen door de voortschrijdende digitalisering en ontwikkelingen rondom ESG (Environmental, Social, Governance). In dit kader is het van essentieel belang dat financials beschikken over de juiste vaardigheden om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden.

“Door onze krachten te bundelen kunnen we nog beter inspelen op de benodigde vaardigheden voor finance professionals van de toekomst,” bevestigt Christiaan Hatzmann, Head of Program Controlling bij Nyenrode. “Laudame helpt ons nauw aangesloten te blijven bij de praktijk, waardoor wij ook in de toekomst onderwijs kunnen bieden dat naadloos aansluit op de leerbehoeften van vandaag en morgen.”

“Nyenrode Business Universiteit is een gevestigd instituut in Nederland en maakt op een krachtige manier verbinding tussen wetenschap en het werkveld,” stelt Cora Plomp, Manager HR bij Laudame Financials. “De samenwerking betekent voor Laudame niet alleen een verrijking vanuit de vier Controlling opleidingen van Nyenrode, maar ook voor de Laudame Academy. Hiermee kunnen wij onze medewerkers hoogwaardige programma's aanbieden die perfect aansluiten bij de laatste marktontwikkelingen en hen beter begeleiden in hun ontwikkeltraject.”

“Nyenrode en Laudame herkennen zich in elkaars kernwaarden, visie en de uitgesproken ambitie om kwalitatief goede dienstverlening neer te zetten,” vervolgt Hatzmann. “Die match vormt de basis om elkaar over en weer te voeden vanuit ontwikkelingen in het werkveld en de wetenschappelijke ontwikkelingen in het vakgebied.”

Laudame Financials, opgericht in 2000, is uitgegroeid tot een gespecialiseerde dienstverlener. Het bedrijf biedt met Interim Financials, Werving & Selectie en Consultancy maatwerk-oplossingen voor alle vraagstukken op het gebied van finance & control. De kwaliteit van dienstverlening en expertise in het vakgebied wordt breed herkend en erkend.

Nyenrode biedt vier opleidingen controlling in deeltijd aan. Voor elke achtergrond hebben wij een passende post-hbo of -master opleiding controlling. Op Nyenrode kunnen studenten hun eigen studieroute tot Register Controller uitstippelen.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.