Studenten waarderen Nyenrode-masters wederom als beste van Nederland

28 februari 2017

Bedrijfskunde
Dit jaar heeft de Keuzegids Masters 2017 de voltijd en de deeltijd MSc in Management van Nyenrode voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot beste Master in de categorie bedrijfskunde. Met een score van 7,8 mag de opleiding zich ook dit jaar weer ‘Topopleiding’ noemen.

Accountancy & Controlling
In de categorie Accountancy & Controlling is de waardering voor de Nyenrode MSc in Accountancy gestegen van 7,0 naar 7,4, en de MSc in Controlling van 8,2 naar 8,4. Deze opleidingen mogen zich respectievelijk voor de zesde en de zevende maal op rij de beste Master-opleiding noemen. De MSc in Controlling krijgt van de Keuzegids ook dit jaar weer het predicaat ‘Topopleiding’. De Keuzegids Masters 2017 schrijft over beide Nyenrode-masters: "Beide Nyenrode-opleidingen doen het goed, controlling zelfs top. De lesstof is inspirerend en precies moeilijk genoeg. Daardoor hebben studenten er vertrouwen in dat ze zonder vertraging af kunnen studeren.” Beide masters lopen ver voor op de andere masteropleidingen in deze categorie.

De opleiding Executive Master of Finance and Control heeft met een 7,6 eveneens opnieuw het predicaat ‘Topopleiding’ gekregen.

Fiscaal recht
De Master in Fiscaal Recht die dit jaar voor de tweede maal meedoet aan de ranking is gestegen van 7,0 naar 7,6 en wordt daarmee ook dit jaar weer gewaardeerd als beste deeltijdopleiding op dit gebied.

"Onze studenten weten ons onderwijs op waarde te schatten en daar zijn we trots op. Met verschillende master programma’s zo’n lange tijd als beste uit de bus komen leert mij dat onze persoonlijke benadering en de interactie met de studenten op prijs wordt gesteld," aldus prof. dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus van Nyenrode Business Universiteit.

Keuzegids Masters 2017
De Keuzegids Masters 2017 wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) en verschijnt elk jaar. In de gids worden alle masters van Nederland gerankt op basis van kwaliteitsoordelen door studenten via de Nationale Studenten Enquête en deels van experts van de Nederlands Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Alle uitkomsten van de Keuzegids zijn na te lezen op www.keuzegids.nl.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.