Nyenrode-studenten in employability top 3 bij Nederlandse recruiters

29 november 2016

Het wereldwijd gelezen magazine Times Higher Education heeft een lijst uitgebracht waarbij recruiters konden aangeven van welke universiteit afgestudeerde studenten het meest populair zijn om te werven, ook wel ‘employability’ genoemd. Op deze lijst staat Nyenrode Business Universiteit op de derde positie in Nederland.

Prof. dr. Miša Džoljić, Rector Magnificus Nyenrode Business Universiteit is verheugd over de vermelding: “Nyenrode is opgericht voor en door het bedrijfsleven en de nauwe banden met het bedrijfsleven zit in ons DNA. Dat wordt dus ook zo herkend in de markt, blijkt uit deze ranglijst. De studenten van Nyenrode worden opgeleid voor een topfunctie in het bedrijfsleven in binnen- of buitenland door een combinatie van praktijkgerichte en academische aanpak met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Het is goed om te zien hoe gewild onze studenten in het bedrijfsleven zijn.”

De enquête van de Times Higher Education Employability Ranking wordt uitgevoerd door Human Resources consultancybureau Emerging in samenwerking met de onderzoeksgroep Trendence.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.