Ondernemend Nyenrode Podcast: de reis van student naar succes

18 november 2021
Community

Ondernemend Nyenrode is een van oudste commissies van de NCV, de studentenvereniging van Nyenrode Business Universiteit. Deze commissie lanceert samen met Nyenrode een inspirerende podcastreeks waarin nieuwsgierige studenten succesvolle ondernemers het hemd van het lijf vragen. Recht voor z’n raap, joviaal en lekker kritisch zoals zij zichzelf omschrijven.

Gesprekken over een gedeelde passie

De studenten van Ondernemend Nyenrode nemen de luisteraars mee in het leven van succesvolle en bevlogen ondernemers en CEO’s. Samen zoomen zij in op de reis van student tot succes. Wat is hun geheim? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? Kortom een duik in het levensverhaal van succesvolle ondernemers.

Het bestuur van Ondernemend Nyenrode, bestaande uit Cas Buskermolen, Giuliano Martin, Ole Bos, Niels van der Vaarst, Hanna Cohen Jehoram, Jan Anne Amelink en Tom van Eekhout, zoekt met de podcast de verbinding met het bedrijfsleven, de studenten en alumni van Nyenrode. Hun intentie is om jonge ambitieuze studenten en professionals te inspireren en voor te bereiden op gebied van hun gedeelde passie: ondernemerschap.

Dragons Den, SuitSuipply en Young Capital

''Deze podcast is een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van studeren aan Nyenrode. Wij bedenken een idee en krijgen vervolgens de ruimte én begeleiding om het uit te voeren”, aldus Cas Buskermolen, voorzitter van Ondernemend Nyenrode. “En alleen al voor de eerste drie afleveringen hebben wij de oprichters van SuitSupply, Young Capital en Dragons Den’s geïnterviewd. Stuk voor stuk grote ondernemers, echte voorbeelden.”

“Het podcast-format staat als een huis en de opnames zijn in volle gang. Gaaf om met dit bevlogen team, ambitieuze studenten en nieuwsgierige professionals te inspireren. De eerste afleveringen zijn nu te beluisteren op Spotify.''

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

 

Van links naar rechts: Jan Anne Amelink, Giuliano Martin, Niels van der Vaarst, Cas Buskermolen, Ole Bos, Hanna Cohen Jehoram en Tom van Eekhout.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.