Ondernemend Nyenrode Podcast: “Vind de ambitie om te blijven groeien”

Marco van Zijverden, Co-founder Dutch Flower Group en alumnus Nyenrode, in gesprek met studenten van Nyenrode.

8 maart 2022
Community

In deze podcast-aflevering spreken studenten Jan Anne Amelink en Cas Buskermolen met Marco van Zijverden, co-founder Dutch Flower Group. "Het advies van mijn vader was duidelijk: 'Jongen, ga niet in de bloemen werken, met deze opleiding zijn er leukere banen'. Toch koos ik voor het familiebedrijf", vertelt Van Zijverden. Wat waren zijn beweegredenen en hoe kijkt hij tegen het ondernemerschap aan?  

Vol enthousiasme vertelt Cas over het interview: "Op onze leeftijd stond Marco al aan het roer van Dutch Flower Group, het grootste bloemen- en planten imperium ter wereld. Logisch dat wij Marco alles wilden vragen over ondernemen. Maar ook over creativiteit bij tegenslag. Want gedurende de coronapandemie kreeg deze sector zware klappen te verduren. Het was een interessant gesprek met waardevolle tips." 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?  

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.