Ondernemend Nyenrode Podcast: “Eerst het kunstje, dan het koekje”

Bram Bosveld, co-founder van Young Capital, in gesprek met studenten van Nyenrode

23 november 2021
Community

In deze podcast-aflevering spreken studenten Jan Anne Amelink en Cas Buskermolen met Bram Bosveld, co-founder van Young Capital. Een gedroomde gast, aldus Cas: “Als studenten houden we van dingen op z’n kop zetten, en niemand heeft ‘werken’ meer op z’n kop gezet dan Bram Bosveld. Een jonge, sportieve ondernemer - die je letterlijk vertelt van de boot te springen. Mooi dat hij niet bang is om openhartig te vertellen over zijn kwetsbaarheden en valkuilen als ondernemer.”

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?  

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.